Κόσμος

Κορωνοϊός-Αίγυπτος: Έως 10 έτη φυλάκιση για παραποίηση πιστοποιητικών εμβολιασμού

Με φυλάκιση που μπορεί να φτάσει έως τα 10 χρόνια θα τιμωρούνται όσοι παραποιήσουν πιστοποιητικά εμβολιασμού στην Αίγυπτο όπως προειδοποίησε το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουρεγείου το εν λόγω πιστοποιητικό είναι ένα επίσημο έγγραφο και, εφόσον αλλοιωθεί ή πλαστογραφηθεί, προβλέπονται ποινές έως και δέκα ετών, τόσο για αυτόν που το χρησιμοποιεί όσο και για αυτόν που το παρέχει σε πολίτες.

Από χθες, 15 Νοεμβρίου, απαγορεύεται η είσοδος σε όλους τους ανεμβολίαστους δημοσίους υπαλλήλους στους χώρους εργασίας τους, καθώς επίσης και στους ανεμβολίαστους φοιτητές η είσοδος στα κρατικά Πανεπιστήμια, με εξαίρεση και στις δύο περιπτώσεις εκείνους που θα μπορούν να επιδείξουν αρνητικό τεστ PCR, και αυτό θα πρέπει οπωσδήποτε να επαναλαμβάνεται κάθε εβδομάδα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock