Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Ανοίγουν τη Δευτέρα βρεφονηπιακοί σταθμοί και φροντιστήρια – «Γρίφος» τα σχολεία

Εν μέσω κατακόρυφης αύξησης των κρουσμάτων και ενώ επικρατεί έντονος προβληματισμός σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων την επόμενη εβδομάδα, ξεκινούν από αύριο, Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου τη λειτουργία τους κανονικά οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, καθώς και τα φροντιστήρια.

Οι βρεφικοί, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην υπ’ αριθ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 81558/2021 (ΦΕΚ Β’ 6290/29-12-2021) ΚΥΑ για τα «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από την Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 06:00».

Αρχή τη Δευτέρα κάνουν και τα φροντιστήρια, τα Κέντρα Ξένων γλωσσών και τα Κέντρα Μελέτης, με την Ομοσπονδία ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ), να προειδοποιεί πως το άνοιγμά τους συνιστά «υγειονομική βόμβα», αφού γίνεται «χωρίς καμιά οδηγία και καμιά πρόνοια».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock