Κόσμος

Κορωνοϊός- Βέλγιο: Να χτυπήσουμε τον ιό και όχι τους ανθρώπους, λέει ο πρωθυπουργός

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο αποφασίστηκε ότι η ισχύς του πιστοποιητικού εμβολιασμού θα είναι εννέα μήνες, ανέφερε ο Πρωθυπουργός του Βελγίου Αλεξάντερ Ντε Κρόο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Le Soir» και τόνισε ότι μετά από αυτό το διάστημα απαιτείται ενισχυτική δόση.

Ειδικότερα, σε ερώτηση εάν πρέπει κάποιος να έχει λάβει την τρίτη δόση για να αποκτήσει ή να διατηρήσει το Covid Safe Ticket, ο Αλεξάντερ Ντε Κρόο σημείωσε ότι «σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αποφασίστηκε ότι η ισχύς της δεύτερης δόσης θα είναι εννέα μήνες. Μετά από αυτό, απαιτείται ενισχυτική δόση. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, ότι το διαβατήριο εμβολιασμού, το οποίο είναι στοιχείο που υποδηλώνει ότι είστε καλύτερα προστατευμένοι και προστατεύετε καλύτερα και τους άλλους, θα περάσει λογικά τη μια ή την άλλη στιγμή, στην ενισχυτική δόση».

Ο ίδιος προσέθεσε ότι «είναι λογικό ότι στο χρόνο που δόθηκε προχωράμε στη μετάβαση», ξεκαθαρίζοντας όμως τη θέση του όσον αφορά στα παιδιά.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock