Τρόπος Ζωής

H Αγγελική Ηλιάδη ποζάρει στον καθρέφτη της φορώντας το μαγιό της

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη απολαμβάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις ιδιαίτερα αυξημένες επαγγλεματικές της υποχρεώσεις.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αγγελική Ηλιάδη μοιράζεται πολυ συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους χιλιάδες followers της.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα, στα οποία ποζάρει στον καθρέφτη της, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι.

Όπως αναφέρει στη λεζάντα της φωτογραφίας, ετοιμαζόταν για νυχτερινό μπάνιο στη θάλασσα. «Ας κολυμπήσουμε απόψε», σημειώνει.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό», η Αγγελική Ηλιάδη είχε αναφερθεί στα παιδιά της.

«Έχω δύο πάρα πολύ καλά παιδιά και πιστεύω τα έχω μεγαλώσει σωστά! Τους έχει λείψει βεβαίως η πατρική παρουσία, αλλά θεωρώ ότι τα έχω καταφέρει καλά!

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να προχωρήσω σε μια νέα σχέση με κάποιον που θα σταθεί δίπλα μου ως σύντροφος ζωής. Το έχω καταλάβει τα τελευταία χρόνια.

Μου είναι δύσκολο να προσαρμοστώ και να κάνω υποχωρήσεις. Δεν ξέρω κατά πόσο θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία πάλι», είχε δηλώσει η Αγγελική Ηλιάδη.

To άρθρο H Αγγελική Ηλιάδη ποζάρει στον καθρέφτη της φορώντας το μαγιό της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock