Κόσμος

Κορωνοϊός – Γαλλία: Το 38% των θανάτων τον Νοέμβριο αφορούσε μη εμβολιασμένους

Το υπουργείο Υγείας της Γαλλίας ανακοίνωσε ότι ποσοστό 38% των θανάτων που συνδέθηκαν με την COVID-19 ή τις συνέπειες της, όπως επίσης και ποσοστό 52% των εισαγωγών ασθενών στις μονάδες εντατικής θεραπείας από τις αρχές Νοεμβρίου μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου αφορούσαν ανθρώπους που δεν είχαν εμβολιαστεί, ηλικίας 20 ετών και μεγαλύτερους.

«Μεταξύ της 8ης Νοεμβρίου και της 5ης Δεκεμβρίου 2021, το 9% του πληθυσμού της Γαλλίας, ηλικίας άνω των 20 ετών που δεν είχε εμβολιαστεί αντιστοιχούσε σε ποσοστό μεγαλύτερο του 25% των θετικών διαγνωστικών τεστ PCR, ενώ αφορούσε ποσοστό 41% των εισαγωγών που καταγράφονται συνήθως στα νοσοκομεία, αλλά και ποσοστό 51% των εισαγωγών στις μονάδες εντατικής θεραπείας, όπως και ποσοστό 38% των θανάτων», όπως ανακοίνωσε χθες, η στατιστική υπηρεσία του ίδιου υπουργείο Drees.

Την περίοδο αυτή, ποσοστό 90% των Γάλλων ηλικίας άνω των 18 ετών έχουν πλήρως εμβολιαστεί κατά της COVID-19 και το 92% έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock