Κορωνοϊός – Γερμανία: Οι αστυνομικοί προειδοποιούν ότι δεν φτάνουν για να φυλάξουν το εμβόλιο

Οι Γερμανοί αστυνομικοί προειδοποιούν ότι το Σώμα δεν έχει τη δυνατότητα να αναλάβει τη φύλαξη του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, επισημαίνοντας και τις αυξημένες ανάγκες λόγω της επιτήρησης των μέτρων για την πανδημία, αλλά και των διαδηλώσεων των αρνητών της.

«Κάποιοι πολιτικοί φαίνεται ότι πιστεύουν ότι η Ομοσπονδιακή Αστυνομία έχει περίπου τόσα στελέχη όσα ο κινεζικός στρατός. Δυστυχώς δεν είναι έτσι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του Σωματείου GdP της Αστυνομίας Σβεν Χούμπερ στην Rheinische Post και πρόσθεσε ότι η κατάσταση παραμένει τεταμένη στα σύνορα, καθώς, λόγω της πανδημίας, διενεργούνται εκτεταμένοι έλεγχοι. Επιπλέον, τόνισε ο κ. Χούμπερ, υπάρχει τεράστια ζήτηση για αστυνομικές δυνάμεις στις διαδηλώσεις των επικριτών των μέτρων για τον κορωνοϊό.

«Κατά τη γνώμη μου, η χρήση της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας ως συνοδευτικής δύναμης για το εμβόλιο προς το παρόν δεν είναι εφικτή», τόνισε ο ίδιος, διευκρινίζοντας ότι η φύλαξη και η προστασία αποτελούν αρμοδιότητα των υγειονομικών υπηρεσιών.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση