Κορωνοϊός – Γιαννάκος: Ζορίζεται το νοσοκομείο Μεσολογγίου λόγω πολλών κρουσμάτων


Την πίεση που υφίσταται το νοσοκομείο Μεσολογγίου, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού, επισημαίνει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, τονίζοντας παράλληλα πως οι ασθενείς εξυπηρετούνται από ένα νοσοκομείο με ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα.

«Από τα γενικά στα τοπικά lockdown όπως στο Μεσολόγγι. Πράγματι υπάρχει μεγάλη διασπορά του ιού στη κοινότητα της εκεί περιοχής. Εάν γίνει σωστή ιχνηλάτηση από τον ΕΟΔΥ θα διαπιστωθούν οι αιτίες της διασποράς», σημειώνει ο κ. Γιαννάκος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, δεν είναι μόνο η επιβάρυνση από την αύξηση των προελεύσεων κρουσμάτων κορωνοϊού, αλλά και από την λειτουργία του νοσοκομείου ως εμβολιαστικό κέντρο. Μάλιστα, όπως λέει, τις τελευταίες ημέρες αυξήθηκαν οι εμβολιαστικές γραμμές από δύο σε οκτώ με αποτέλεσμα να απασχολείται πολύ περισσότερο προσωπικό και έτσι δεν επαρκεί για τη φροντίδα ασθενών με κορωνοϊό. Χθες και σήμερα στο νοσοκομείο σχηματίζονται αναμονές δεκάδων ατόμων με συμπτώματα ή επαφές με θετικά κρούσματα για να υποβληθούν σε μοριακό τεστ.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση