Επικαιρότητα

Κορωνοϊός – Γιαννάκος: Προκαλεί να εργάζονται υγειονομικοί που ελέγχονται για πλαστά πιστοποιητικά

Για αδικία και πρόκληση να εργάζονται κανονικά υγειονομικοί που ελέγχονται για πλαστά πιστοποιητικά νόσησης και εμβολιασμού, την ώρα που 7.000 υγειονομικοί έχουν βγει σε αναστολή, κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «7.000 συνάδελφοι βγήκαν σε αναστολή εργασίας και παρότι ζητάμε την επιστροφή τους με δύο rapid test την εβδομάδα, η κυβέρνηση το αρνείται. Είναι αδικία όμως σε σχέση με άλλες περιπτώσεις που συνεχίζουν να εργάζονται κανονικά, παρότι ελέγχεται η γνησιότητα των πιστοποιητικών νόσησης και εμβολιασμού που προσκόμισαν. Είτε γιατί κολυσιεργεί η διερεύνηση, είτε γιατί οι διοικήσεις των νοσοκομείων δείχνουν απροθυμία να ελέγξουν τις υποθέσεις».

«Είναι αδικία, την ώρα που βγήκαν σε αναστολή εργασίας 7.000 συνάδελφοι που με γενναιότητα αντιμετωπίζουν την απόφασή τους να μην εμβολιασθούν, ανεξάρτητα αν διαφωνούμε μαζί τους, κάποιοι άλλοι να συνεχίζουν να εργάζονται αν και ελέγχεται η γνησιότητα των πιστοποιητικών», συνεχίζει.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock