Κορωνοϊός: Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο 35χρονος με τις δύο θρομβώσεις


Για την περιπέτεια με την υγεία του μίλησε ο 35χρονος από την Κρήτη, που υπέστη δύο θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca, χωρίς να έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα και κατάφερε να ανταπεξέλθει. Ο 35χρονος, ο οποίος κινδύνεψε να χάσει μέχρι και το πόδι του, έχει διαφύγει τον κίνδυνο και είναι πλέον καλά στη υγεία του.

«Είχα εμβολιαστεί με Astrazeneca στις 29 Απριλίου, την Μεγάλη Πέμπτη όπου παρουσίασα τα κλασικά συμπτώματα που παρουσιάζουμε μετά από κάθε εμβολιασμό, τον πυρετό, πονοκέφαλο, μυαλγίες στις οποίες δεν έδωσα και σημασία. Το αγνόησα. Στην συνέχεια μετά από μια βδομάδα είχα πάλι πονοκεφάλους και λίγο πυρετό το οποίο το άφησα. Μετά είχα ημικρανίες που με 2 χάπια μου πέρασαν ώσπου στις 10 Μαΐου ένιωσα ένα κάψιμο στο πόδι και νέκρωσε, παρέλυσε. Τότε πήγα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι υπάρχει θρόμβωση» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Αλέξανδρος Μεταξάκης.

Παράλληλα πρόσθεσε πως δεν είχε κάποιο ιστορικό, ούτε αντιμετώπιζε κάποιο θέμα υγείας ή σχετικό οικογενειακό περιστατικό παλαιότερα.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση