ΕνημέρωσηΟικονομία

FREEWIN του OPAP Store App: Μαντεύεις σωστά και διεκδικείς καθημερινά έως και 100.000 ευρω

Ποτέ ξανά δεν είχες την ευκαιρία να κερδίσεις τόσα πολλά με τίποτα! Τώρα με το FREEWIN διεκδικείς κάθε ημέρα εντελώς δωρεάν έως και 100.000 ευρώ, μόνο στα καταστήματα ΟΠΑΠ και μέσω του OPAP Store App.

«Κάθε παίκτης μπορεί να παίξει καθημερινά και να κερδίσει έως και 100.000 ευρώ στο νέο FREEWIN του ΟΠΑΠ. Τώρα πια οι καθημερινές αποφάσεις, πιο διασκεδαστικές από ποτέ, μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη», αναφέρει ο κ. Χρήστος Λακουμέντας, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην οδό Αριστοτέλους 230, στις Αχαρνές.

«Το FREEWIN είναι γρήγορο, απλό και το σημαντικότερο… είναι δωρεάν! Οι παίκτες επισκέπτονται ένα κατάστημα ΟΠΑΠ και μέσα από το OPAP Store App μπαίνουν στον μοναδικό κόσμο του FREEWIN», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Χρήστος Λακουμέντας, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην οδό Αριστοτέλους 230, στις ΑχαρνέςΟΠΑΠ

Το νέο FREEWIN του ΟΠΑΠ είναι μαγεία

Με το τίποτα, έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις έως και 100.000 ευρώ κάθε ημέρα. Όπως τονίζει ο κ. Λακουμέντας, «οι παίκτες πρέπει να βρίσκονται μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ. Ανοίγουν την εφαρμογή OPAP Store App και επιλέγουν το εικονίδιο του FREEWIN. Στη συνέχεια, αποδέχονται τους όρους συμμετοχής. Στην οθόνη τους θα δουν δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός είναι να βρουν σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP. Όταν βρίσκουν τον Mr. OPAP, προχωρούν στο επόμενο επίπεδο. Στην οθόνη εμφανίζονται τα 15 επίπεδα με τα αντίστοιχα έπαθλά τους. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να σταματήσουν σε ένα επίπεδο, λαμβάνοντας το έπαθλο του τελευταίου επιπέδου που έχουν κερδίσει. Αν κάποιος βρει τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είναι ο μεγάλος νικητής και κερδίζει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Σε περίπτωση που επιλέξει τη λάθος κάρτα, χάνει ό,τι έχει κερδίσει, αλλά μπορεί να ξαναπαίξει δωρεάν την επόμενη ημέρα».

3.jpg
Χρήστος Λακουμέντας, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην οδό Αριστοτέλους 230, στις ΑχαρνέςΟΠΑΠ

FREEWIN και «ΟΠΑΠ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ»

Σύμφωνα με τον κ. Λακουμέντα, «αν κάποιος παίξει FREEWIN σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ και ένα παιχνίδι μέσα από το OPAP Store App, λαμβάνει συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και μπορεί να κερδίσει φανταστικά δώρα. Επίσης, όπως αναφέρεται και μέσα στην εφαρμογή του OPAP Store App, το FREEWIN έχει μοιράσει μέχρι σήμερα συνολικά 408.365,50 ευρώ».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock