Επικαιρότητα

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Ένταση μεταξύ των συνηγόρων- Διακοπή πριν την κατάθεση της 2ης καταγγέλλουσας

Ένταση, με αποτέλεσμα η πρόεδρος στη δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη να διακόψει τη διαδικασία, για να πέσουν οι τόνοι, σημειώθηκε μεταξύ συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης, πριν ξεκινήσει η κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσας.

Ο δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλλουσας, Σ.Μ., τόνισε, ότι η εντολέας του επιθυμεί να καταθέσει με ανοιχτές τις θύρες παρά την ψυχική ταλαιπωρία που θα υποστεί, διότι όπως είπε, πρόκειται για μεγάλο κοινωνικό θέμα.

«Δεν επιθυμεί καμία δική της δημοσιότητα, θέλει τη δημοσιότητα των γεγονότων», είπε ο συνήγορος, για να αναφέρει στη συνέχεια, ο Π. Φιλιππίδης διαγράφηκε πριν από λίγο καιρό από το ΣΕΗ μετά τις πολυάριθμες καταγγελίες σε βάρος του από συναδέλφους του, κυρίως για πράξεις σεξουαλικής βίας. Μάλιστα, ανέφερε ότι έχει διαπραχθεί κι άλλος βιασμός σε βάρος άλλης ηθοποιού, πριν από πολλά έτη και το αδίκημα παραγράφηκε.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock