Κορωνοϊός – Ηλιόπουλος: «Εξοργιστικά» τα νέα μέτρα – Άμεση επίταξη ιδιωτικών κλινικών

«Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την πανδημία μόνο έξυπνα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, αλλά μάλλον αστεία και εξοργιστικά» δήλωσε σε συνέντευξή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι με τα νοσοκομεία στην Αττική στο «κόκκινο» λόγω της διασποράς του κορωνοϊού είναι άμεση η ανάγκη της επίταξης των ιδιωτικών κλινικών.

Ως προς τις σεισμόπληκτες περιοχές, σημείωσε -μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89- ότι «μαζί με όλα τα άλλα αναγκαία μέτρα που πρέπει να ληφθούν από την κυβέρνηση, είναι κρίσιμο οι άνθρωποι που έχουν πληγεί άμεσα από το σεισμό να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα, εφόσον μάλιστα μιλάμε για πολίτες που διαμένουν σε εξωτερικούς χώρους και δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να πάρουν τα αναγκαία μέτρα προστασίας».

Ειδικότερα, αναφορικά με την πανδημία και τη διαχείριση της, ο κ. Ηλιόπουλος είπε ότι «ενώ έχουμε στη χώρα ένα από τα σκληρότερα και πιο παρατεταμένα lockdown στην Ευρώπη, τα κρούσματα είναι αυξημένα, 451 άνθρωποι είναι διασωληνωμένοι και από το Νοέμβρη μέχρι σήμερα έχουμε θρηνήσει πάνω από 6.000 συμπολίτες μας».

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση