Κόσμος

Κορωνοϊός- ΗΠΑ: Σκληρότερα μέτρα για τους υπαλλήλους που δεν έχουν εμβολιαστεί

Οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες στις ΗΠΑ προετοιμάζονται για τη λήψη σκληρών μέτρων κατά των υπαλλήλων τους που δεν έχουν εμβολιαστεί στο πλαίσιο εφαρμογής του εκτελεστικού διατάγματος υποχρεωτικού εμβολιασμού του προέδρου Τζο Μπάιντεν για τους υπαλλήλους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, σύμφωνα με τη διαδικτυακή εφημερίδα πολιτικών ειδήσεων The Hill.

Μερικές υπηρεσίες προγραμματίζουν την αποστολή επιστολών προειδοποίησης για το ενδεχόμενο αναστολής της εργασίας των υπαλλήλων που δεν συμμορφώθηκαν με την προεδρική εντολή. Αρκετές υπηρεσίες προετοιμάζονται επίσης για απολύσεις των υπαλλήλων τους που παραμένουν ανεμβολίαστοι, αν και τέτοιες κινήσεις θα γίνουν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Τα ποσοστά συμμόρφωσης των υπαλλήλων είναι υψηλά στις υπηρεσίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, με τις ίδιες υπηρεσίες να αναφέρουν ότι δεν αναμένουν οι αναστολές εργασίας ή οι απολύσεις να προκαλέσουν προβλήματα στη λειτουργία τους.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock