ΕνημέρωσηΠολιτική

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Στο νοσοκομείο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Ειδικότερα, σε ανάρτηση που έκανε σήμερα το πρωί στο Facebook, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τους γιατρούς και νοσηλευτές.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Καλημέρα! Απο το παράθυρο του 251 ΓΝΑ κοιτάζω έξω, σκέφτομαι ότι αν δεν νοσηλευόμουν, σπάνια θα έβρισκα λίγο χρόνο να «απολαύσω» το πρωινό ξύπνημα.
Ξυπνάς, γρήγορα να ετοιμαστείς, να φας ένα τοστ όρθιος, να μπεις στο αυτοκίνητο και μετά τα «γνωστά» όλη μέρα! Καλό είναι αυτά που σκεφτόμαστε όταν μας συμβαίνει κάτι, να μην τα ξεχνάμε μετά και να διορθώνουμε ό,τι μπορούμε. Να προσέχετε τον εαυτό σας, λιγότερο άγχος και στρες.Ευχαριστώ απο καρδιάς τους γιατρούς, νοσηλευτές και όλους όσους εργάζονται, που παρά τις εμφανείς ελλείψεις κάνουν το καλύτερο δυνατό για τους ασθενείς.
Υγ1.Όταν πήγα στα επείγοντα, λίγο χλωμός, ο γιατρός και ο τραυματιοφορέας μου λένε σύντροφε και δυο νοσηλευτές του ορόφου απο Αρκαδία, τι άλλο θέλω Ευχαριστωωωωωωωω».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock