Κορωνοϊός – Καλαφάτης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει

Δριμύτατη επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση για το χειρισμό της πανδημίας του κορωνοϊού ασκεί ο γ.γ. της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης.

«Όποιος είν’ έξω απ΄το χορό πολλά τραγούδια ξέρει. Εκ των υστέρων όλοι μπορούμε να πούμε πολλά. Στον πόλεμο, ωστόσο, με τον κορωνοϊό δεν είναι καθόλου εύκολο να διακρίνει κανείς αυτά που έρχονται και να προλάβει κάθε αρνητική εξέλιξη. Πολύ περισσότερο όταν εξαρτώνται από τη συμπεριφορά όλων μας. Περιμέναμε, για παράδειγμα, να έχουμε ταχύτερη μείωση των κρουσμάτων κατά το δεύτεροlockdown και δεν είχαμε. Το ζήτημα λοιπόν -που προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ– είναι να λειτουργούμε σαν Προμηθείς και όχι Επιμηθείς», σημειώνει ο κ. Καλαφάτης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Karfitsa» .

«Δεν ακούσαμε τότε όπως δεν ακούμε και τώρα την ηγεσία του να παίρνει θέση για τα μέτρα που πρέπει να ισχύσουν από δω και πέρα. Για κάθε κρίσιμο ερώτημα λέει τα πάντα και τα αντίθετά τους. Άλλα στην αρχή και άλλα στο κατόπιν. Με μια μόνο σταθερή επωδό. Επαναλαμβάνοντας κάθε μέτρο στήριξης που εφαρμόζει η Κυβέρνηση πολλαπλασιάζοντας απλώς τα ποσά. Εύκολη, αλλά υποκριτική και ανέξοδη δουλειά», προσθέτει ο γ.γ. της Κ.Ο. της ΝΔ.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση