Κορωνοϊός – Κοντοζαμάνης: Κρίσιμες οι επόμενες 15 ημέρες, να μην χαλαρώσουμε

Την εκτίμηση ότι το προσεχές δεκαπενθήμερο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο ως προς την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας εξέφρασε την Τετάρτη ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, επισκεπτόμενος το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

«Οι επόμενες 15 μέρες είναι κρίσιμες, τώρα που φαίνεται ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα και αποδίδουν τα περιοριστικά μέτρα. Απευθύνω έκκληση να μην χαλαρώσουμε καθώς όλα θα κριθούν από το κατά πόσο τηρούμε τα μέτρα και τις αποφάσεις της πολιτείας», υπογράμμισε ο κ. Κοντοζαμάνης και επανέλαβε πώς «όσο προετοιμασμένο να είναι και το σύστημα υγείας, το καλύτερο σύστημα υγείας να έχουμε, πρέπει να τηρούμε τα μέτρα αυτά και για έναν ακόμη λόγο. Πρέπει να προστατεύσουμε και το υγειονομικό προσωπικό, όλους αυτούς τους ανθρώπους που δίνουν μάχη από το να νοσήσουν».

«Έχουμε ζήσει τον τελευταίο μήνα την σφοδρότητα των κρουσμάτων και την απότομη αύξηση τους», είπε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του συμπληρώνοντας πως «το εθνικό σύστημα υγείας έχει αντέξει. Έχουν καταβληθεί υπεράνθρωπες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση από όλο το προσωπικό. Το προσωπικό που έχει υπερβάλλει εαυτούς. Αυτό είναι που διαπιστώσαμε από κοντά και θέλουμε να ευχαριστήσουμε αυτούς που κρατάνε όρθιο το σύστημα υγείας».

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση