Κόσμος

Ανάλυση Deutsche Welle: Ο Ρον Ντε Σάντις αντίπαλο δέος στον Τραμπ;

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα έχει πολλά να κάνει αυτές τις μέρες, μετά τον τυφώνα Ίαν που άφησε μια τεράστια καταστροφή στο πέρασμά του. Ο Ρον Ντε Σάντις αναδείχθηκε άξιος διαχειριστής κρίσεων. Κάθε μέρα ταξίδευε με τη 44χρονη σύζυγό του Κέισι στις περιοχές της καταστροφής και υποσχόταν βοήθεια. Ο Ρον ντε Σάντις βρίσκεται εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας. Στις αμερικανικές εκλογές τον Νοέμβριο, ο Ρεπουμπλικανός πολιτικός θέλει να επανεκλεγεί ως κυβερνήτης. Επίσης θεωρείται για τις προεδρικές εκλογές του 2024 ο μεγαλύτερος εσωκομματικός αντίπαλος του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Οι φυσικές καταστροφές μερικές φορές αποφασίζουν για μια πολιτική καριέρα. Ωστόσο για μια πρόγνωση για τις πολιτικές συνέπειες της καταστροφής στη Φλόριντα είναι ακόμα πολύ νωρίς. Ένα όμως είναι σίγουρο. Η καταστροφή εξαιτίας του τυφώνα δίνει στον κυβερνήτη την ευκαιρία να παρουσιάζεται ως διαχειριστής κρίσεων, σημειώνει σε ανάλυσή της η Deutsche Welle.

Αιχμηρός και δύσκολος αντίπαλος

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock