Επικαιρότητα

Κορωνοϊός – Λουκίδης: Κρίσιμη η διατήρηση του ποσοστού ανοσίας σε υψηλά επίπεδα

«Κατά την προσωπική μου γνώμη πρέπει να διατηρήσουμε το ποσοστό ανοσίας που έχουμε. Να πάμε στην 3η δόση με μεγάλη προσπάθεια, ώστε αυτό το 64% που έχουμε χτίσει να μην αρχίσουμε να το χάνουμε. Το εμβόλιο έχει και αυτό κάποια ημερομηνία που αρχίζει και χάνει την αρχική του προστασία. Επίσης, πρέπει πλέον να δούμε, τι πρέπει να διαλέξουμε ως σωστή παρέμβαση από τις θεραπευτικές μελέτες, και να στήσουμε σωστά θεραπευτικά πρωτόκολλα απέναντι στους ασθενείς μας», δήλωσε ο κ. Λουκίδης.

«Πρέπει και στον εμβολιασμό για τη γρίπη να πιάσουμε το περσινό ποσοστό. Και η γρίπη είναι από τις ενδημικές λοιμώξεις που θα ξεκινήσουν στα μέσα Δεκεμβρίου. Πέρυσι εμβολιάστηκαν 4 εκατ. άνθρωποι. Πρέπει να βοηθήσουμε και την πρωτοβάθμια φροντίδα να μην πιέζεται με ενδημικές λοιμώξεις», πρόσθεσε ο ίδιος, μιλώντας στο Mega.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock