Τρόπος Ζωής

Γιώργος Λιάγκας: Η influencer που πιάστηκε για φοροδιαφυγή ακούω ότι βγάζει 100.000 ευρώ τον μήνα

Στα δίχτυα της ΑΑΔΕ πιάστηκε γνωστή influencer και της επιβλήθηκε πρόστιμο μαμούθ 270.000 ευρώ. Αυτό ήταν, μοιραία, ένα από τα πρώτα θέματα των πρωϊνών εκπομπών σήμερα (21.06.2023) με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει ποσό που φέρεται να κερδίζει το μήνα η συγκεκριμένη γυναίκα.

Η influencer που εντοπίστηκε από την ΑΑΔΕ να φοροδιαφεύγει έχει σημαντικό ποσοστό σε επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου και μέσω αυτής διαφημίζει ρούχα και αξεσουάρ στα social media, τα οποία πουλάει διαδικτυακά. Ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του συζήτησαν το θέμα στο Πρωινό.

Ο παρουσιαστής είπε ότι πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές influencers της χώρας, η οποία, αποκάλυψε, φτάνει να έχει τον μήνα έσοδα ακόμα και 100.000 ευρώ.

«Η συγκεκριμένη κυρία, μαθαίνω, ότι βγάζει πάρα πολλά λεφτά μηνιαίως. Ακούω πράγματα που όχι τηλεοπτικοί σταρ… Μπορεί να βγάζει τον μήνα 40, 50, 70 μέχρι και 100.000 ευρώ.

Ακούω τέτοια ποσά από αυτή την μπίζνα. Όταν έχεις μία τέτοια μεγάλη μπίζνα, ένα εργοστάσιο πια, δεν μπορώ να καταλάβω, δεν έχεις λογιστές και οικονομικούς συμβούλους; Δεν είσαι στην αρχή. Τ

ώρα με τόσες χιλιάδες ευρώ, δεν μπορεί να μην έχουν οικονομικούς συμβούλους…», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

To άρθρο Γιώργος Λιάγκας: Η influencer που πιάστηκε για φοροδιαφυγή ακούω ότι βγάζει 100.000 ευρώ τον μήνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock