888 Κορωνοϊός: Μέχρι τις αρχές Απριλίου η κορύφωση σε Ευρώπη και ΗΠΑ | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Κορωνοϊός: Μέχρι τις αρχές Απριλίου η κορύφωση σε Ευρώπη και ΗΠΑ

Κορωνοϊός: Μέχρι τις αρχές Απριλίου η κορύφωση σε Ευρώπη και ΗΠΑ

Μέχρι τις αρχές Απριλίου θα έχουν κορύφωση στα κρούσματα κορωνοϊού οι ΗΠΑ και η Ευρώπη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας Ping An Insurance, μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως στον κλάδο της.

Η εταιρεία, έλαβε υπόψη παράγοντες όπως οι περιορισμοί στις μετακινήσεις που έλαβαν οι χώρες της Ευρώπης και οι ΗΠΑ, η πυκνότητα του πληθυσμού, οι ιατρικοί πόροι και το ποσοστό των ηλικιωμένων πολιτών ανά περίπτωση, υποστηρίζει, βάσει μαθηματικών μοντέλων, ότι από τα τέλη Μαρτίου η Ευρώπη θα δει την κορύφωση των κρουσμάτων, ενώ άλλες χώρες όπως οι ΗΠΑ και το Ιράν μέχρι τις αρχές Απριλίου. Χώρες όπως η Κίνα και η Νότιος Κορέα έχουν ήδη περάσει το σημείο καμπής και προς το παρόν φαίνεται να προσπαθούν να περιορίσουν τα λεγόμενα εισαγόμενα κρούσματα.

Η Ιταλία, η οποία πιθανότητα βρίσκεται τώρα στην κορύφωση της εξάπλωσης, αναμένεται να φθάσει στο σημείο καμπής από την 21η ως την 25η Μαρτίου, η Γερμανία και η Γαλλία το διάστημα 27 – 31 Μαρτίου και η Ισπανία από 28 Μαρτίου έως 1η Απριλίου. Οι ΗΠΑ αναμένεται να φθάσουν στο σημείο καμπής από την 30η Μαρτίου μέχρι την 3η Απριλίου και το Ιράν το διάστημα 31 Μαρτίου – 4 Απριλίου.

Οι περισσότερες χώρες θα φτάσουν στο μέγιστο σημείο εξάπλωσης στα νέα κρούσματα από την 27η Μαρτίου έως την 4η Απριλίου.

Σύμφωνα με την ανάλυση, οι εκτιμώμενες συνολικές επιβεβαιωμένες περιπτώσεις σε κάθε χώρα θα είναι:

Η.Π.Α – 300.000 άτομα

Ιταλία – 150.000

Ισπανία – 120.000

Γερμανία – 95.000

Γαλλία – 72.000

Ιράν – 64.000

Νότιος Κορέα – 10.000

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ 4Κ/2020: «Βοήθεια στο Σπίτι» -Παράταση για τις 1.177 θέσεις ΥΕ

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Update 15: …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *