Κόσμος

Πενσιλβάνια: Πολλοί νεκροί και αγνοούμενοι από έκρηξη σε σοκολατοβιομηχανία

Τεράστια έκρηξη σε σοκολατοβιομηχανία στην Πενσιλβάνια σκότωσε τουλάχιστον 5 ανθρώπους, ενώ 6 αγνοούνται, καθώς τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να ψάχνουν στα ερείπια για επιζώντες, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων στην πόλη.

Επτά άνθρωποι έχουν ήδη διακομισθεί σε νοσοκομεία της περιοχής. Η έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο εργοστάσιο της R.M. Palmer Company στο Δυτικό Ρέντινγκ, πόλη που βρίσκεται σε απόσταση 100 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με το δίκτυο 6ABC που επικαλείται αστυνομικές πηγές, τα αίτια του δυστυχήματος, συνδέονται με διαρροή αερίου. Ωστόσο, η αστυνομική έρευνα θα προσδιορίσει πλήρως τις αιτίες της έκρηξης.

Η συγκεκριμένη σοκολατοβιομηχανία, ιδρύθηκε το 1948 και απασχολεί περίπου 850 εργαζόμενους, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύονται στον ιστότοπό της.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock