Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Ξεκινά η χορήγηση των αντιικών χαπιών – Παράδοση κατ’ οίκον με courier

Στον αέρα θα βρίσκεται σε λίγες ώρες, η ειδική πλατφόρμα, προκειμένου ασθενείς με COVID-19, να υποβάλλουν μαζί με τους θεράποντες γιατρούς τους αίτηση, αναφορικά με τη χορήγηση των αντιικών χαπιών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η παράδοση των συγκεκριμένων χαπιών, θα γίνεται κατ’ οίκον με courier, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στη χώρα μας, προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται οι πάσχοντες, σύμφωνα με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Όπως έχει δηλώσει η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, η θεραπεία ενδείκνυται για ασθενείς από 18 ετών και άνω, εφόσον πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια. Τα κριτήρια θα αξιολογεί η ίδια Επιστημονική Επιτροπή, η οποία λειτουργούσε και στην περίπτωση με τα μονοκλωνικά αντισώματα, τα οποία πλέον ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους και δεν χορηγούνται σε ασθενείς. Τα μονοκλωνικά αντισώματα, χορηγούνταν στο νοσοκομείο.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger