Τρόπος Ζωής

Η Νένα Μεντή αποκαλύπτει την περιπέτεια υγείας του συντρόφου της: Ταλαιπωρούμαστε καιρό

Τον σοβαρό λόγο που την ανάγκασε να αποχωρήσει από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε αλλά και να απορρίψει προτάσεις που είχε από τηλεοπτικές σειρές αποκάλυψε σήμερα (11.09.2023) η Νένα Μεντή στο «Στούντιο 4».

Η γνωστή πρωταγωνίστρια κάθισε στον καναπέ απέναντι από τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του συντρόφου της. «Ταλαιπωρούμαστε καιρό αλλά πάει καλύτερα» είπε η Νένα Μεντή, που αναφέρθηκε και στο σοκ από το θάνατο του πρώτου της συζύγου.

«Δυο χρόνια έχουμε να τα πούμε γιατί είχα θέμα, σοβαρό, που πάει καλά. Δύσκολα ήταν και ακόμα δεν έχουμε τελειώσει απολύτως. Αυτό ήταν και το θέμα που με ανάγκασε να φύγω από την παράσταση που έπαιζα και να μην είμαι πουθενά.

Εννοώ και κάποιες άλλες προτάσεις που είχα, ειδικά για τηλεόραση… Νομίζουμε οι άνθρωποι ότι όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Δεν είναι όμως όλα μέσα στο πρόγραμμα. Υπάρχουν προτεραιότητες και προτεραιότητα είναι ο άνθρωπος. Ακόμα και αν δεν είχα να φάω, που είχα ευτυχώς, δεν θα δούλευα. Δεν υπήρχε περίπτωση. Για τον άντρα μου; Δεν υπήρχε περίπτωση, και για άλλους πέντε – έξι ανθρώπους που είναι πολύ δικοί μου. Δεν ξαναγίνεται αυτό, οι άνθρωποι δεν ξαναγίνονται. Κι αυτό το ξέρω γιατί έχω χάσει τον πρώτο μου άντρα πολύ νεαρό», είπε η Νένα Μεντή.

 

Και συνέχισε μιλώντας για την κατάσταση υγείας του συντρόφου της: «Ταλαιπωρούμαστε πολύ καιρό. Από την μεταμόσχευση είναι 17 μήνες. Είναι πολύ καλύτερα ευτυχώς τα πράγματα. Ήμασταν στο Ρίο, γιατί εκεί έστειλαν από την Αθήνα, από το αιματολογικό του Γεννηματάς που τον παρακολουθούσαν πριν εξελιχθεί στο σοβαρό, την λευχαιμία δηλαδή. Έστειλαν τον Σταύρο στο Ρίο που θα έβρισκε και πιο εύκολα μόσχευμα, βρήκαμε δότη σε είκοσι μέρες, καθώς και πολύ καλούς γιατρούς.

Θέλω να πω κάτι που είναι πολύ σπουδαίο για μένα, το χρωστώ ιδιαίτερα σε δυο νοσοκόμες, ότι δίνουν – και έχει χάσει δυστυχώς τα τελευταία χρόνια τη σημασία του – τα πάντα και κρατάνε με τα δόντια ένα σύστημα υγείας που καταρρέει. Ας μου πούνε ότι θέλουν, το έζησα, γιατί έχω μπει σε δέκα νοσοκομεία όλον αυτόν τον καιρό γιατί νοσηλεύτηκε και αλλού πέρα από το Ρίο».

 

«Ήρθαν και μου είπαν “έφυγε”»

Η Νένα Μεντή μίλησε και για τον θάνατο του πρώτου της συζύγου, σε ηλικία μόλις 34 ετών.

«Ο θάνατος του πρώτου μου συζύγου δεν ήρθε από ασθένεια, όχι. Στα 34 έπαθε ρήξη κεντρικής αορτής. Μπαμ και κάτω. Ρήξη κεντρικής αορτής, στην καρδιά, τέρμα. Ούτε νοσοκομεία ούτε τίποτα. Έπεσε και τελείωσε.

Ήρθαν στο σπίτι και μου είπαν: “έφυγε”. Εγώ ρώτησα, “που πήγε;” και δυο χρόνια νωρίτερα είχε φύγει ο μπαμπάς μου σε ηλικία 56 ετών. Είχα φάει πολύ χαστούκι, πολύ χαστούκι. Είχα βιώσει πολύ την θλίψη.

 

Νομίζω πως είναι μια ανάγκη για αυτοσυντήρηση και αυτό το “τώρα πρέπει να την πάρω την ζωή, δεν γίνεται”. Αλλιώς θα έπρεπε να κάτσω έτσι και να περιμένω το μεγάλο φινάλε. Δεν γίνεται, άμα δεν έχεις παιδί. Γιατί 32 χρονών θα μπορούσα να έχω ένα παιδί που να με έχει φοβερή ανάγκη, αλλά δεν είχα τίποτα».

To άρθρο Η Νένα Μεντή αποκαλύπτει την περιπέτεια υγείας του συντρόφου της: Ταλαιπωρούμαστε καιρό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock