Επικαιρότητα

Κορωνοϊός – Παπαθανάσης για νέα μέτρα: Γιατί εξαιρέθηκαν super market, μέσα μεταφοράς και εκκλησίες

Η κυβέρνηση δεν εξετάζει το μέτρο της επέκτασης της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών ούτε μπορεί να υπάρξει νέο lockdown, σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, αναφερόμενος στα νέα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό και γιατί από αυτά εξαιρέθηκαν super market, μέσα μεταφοράς και εκκλησίες.

Παράλληλα, ο κ. Παπαθανάσης εκτίμησε πως υπενθύμισε ότι στα 3 προηγούμενα κύματα της πανδημίας η Κυβέρνηση στήριξε με 42 δις ευρώ εργαζομένους και επιχειρήσεις.

Όπως είπε ο κ. Παπαθανάσης μιλώντας στον ΑΝΤ1 αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο 4ο κύμα της πανδημίας το οποίο θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν όλοι είχαν εμβολιαστεί και γι΄ αυτό αναγκαστήκαμε να πάρουμε μέτρα διατηρώντας όμως μια σχετική κανονικότητα και θα πρέπει να τα σεβαστούν όλοι γιατί δεν μπορεί να γίνει νέο lockdown.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock