ΕνημέρωσηΠολιτική

Κορωνοϊός – Πλεύρης: Δεν θα δοθεί παράταση για το πρόστιμο στους ανεμβολίαστους άνω των 60

Οι ιδιωτικές κλινικές θα δεχθούν σήμερα τα πρώτα περιστατικά κορωνοϊού -όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης– προκειμένου να αποσυμφορηθεί το ΕΣΥ καθώς η κατακόρυφη διασπορά της μετάλλαξης Όμικρον έχει προκαλέσει «κύμα» νέων εισαγωγών ασθενών στα νοσοκομεία.

«Στο λεκανοπέδιο, που δέχεται κατά βάση τη μεγάλη πίεση αυτή τη στιγμή, εκτός του ότι ενισχύουμε το σύστημα με επιπλέον 170 κλίνες, μπήκε και ο ιδιωτικός τομέας, αρχικά με 300 κλίνες που δίνουν οι ιδιωτικές Κλινικές. Στην πραγματικότητα από σήμερα το πρωί μπαίνει δυναμικά ο ιδιωτικός τομέας, παίρνοντας τα περιστατικά των χθεσινών εφημεριών» είπε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, το «Σισμανόγλειο» γίνεται νοσοκομείο μόνο για Covid περιστατικά και τις εφημερίες του τις παίρνει το Στρατιωτικό Νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ. Σε ό,τι αφορά την επιστράτευση ιδιωτών στη Βόρεια Ελλάδα, ο κ. Πλεύρης έκανε λόγο για επίταξη υπηρεσιών περίπου 180 γιατρών, «ενδεχομένως και παραπάνω».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock