Κορωνοϊός – ΠΟΕΔΗΝ: Ευκαιρία ζωής ο μαζικός εμβολιασμός των υγειονομικών

Μήνυμα για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού όλων, στέλνει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, τονίζοντας παράλληλα ότι ο μαζικός εμβολιασμός των υγειονομικών «είναι μια ευκαιρία ζωής».

Όπως ενημερώνει «18 συνάδελφοι κατέληξαν από κορωνοϊό με τις οικογένειές τους να βρίσκονται σε απόγνωση αφού ακόμη η πολιτεία δεν έπραξε το αυτονόητο χαρακτηρίζοντας τον θάνατό τους εργατικό ατύχημα. 5000 συνάδελφοι έχουν νοσήσει έως τώρα εκ των οποίων τουλάχιστον 300 νοσηλεύτηκαν στα νοσοκομεία. Οι δέκα συνάδελφοι εκ των νοσηλευόμενων αν και χρειάστηκε να διασωληνωθούν κατάφεραν να ξεπεράσουν τη νόσο».

«Προχθές διασωληνώθηκε και 14ος συνάδελφός μας του νοσοκομείου Λαμίας από κορωνοϊό και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Γιατρός πνευμονολόγος 49 ετών χωρίς να έχει υποκείμενα νοσήματα. Εκ περιτροπής εργάζεται και στη κλινική κορωνοϊού του νοσοκομείου. Δυστυχώς κόλλησε και όλη την οικογένειά του. Η σύζυγός του νοσηλεύεται στην κλινική κορωνοϊού με συμπτώματα. Επίσης νοσηλεύονται στο νοσοκομείο τα τέσσερα μικρά παιδιά τους ευτυχώς χωρίς σοβαρά συμπτώματα», σημειώνει ο κ. Γιαννάκος και προσθέτει ότι «δυστυχώς για τους 18 νεκρούς μας αθανάτους και τους 14 διασωληνωμένους συναδέλφους που δίνουν τη μάχη για τη ζωή δεν πρόλαβαν να εμβολιαστούν».

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση