ΑθλητικάΕνημέρωση

Μεγάλα παιχνίδια στο Champions League με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Ανοιχτή η πρόκριση και στα τέσσερα ζευγάρια της φάσης των «16»

Τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για την προημιτελική φάση του Champions League κρίνονται αυτή την εβδομάδα.

Το σημερινό πρόγραμμα (22:00) περιλαμβάνει τους αγώνες Άρσεναλ-Πόρτο και Μπαρτσελόνα-Νάπολι και το αυριανό (22:00) τα παιχνίδια, Ατλέτικο Μαδρίτης-Ίντερ και Ντόρτμουντ-Αϊντχόφεν.

Η πρόκριση είναι ανοιχτή σε όλα τα ζευγάρια. Η Πόρτο και η Ίντερ κέρδισαν με 1-0 στα πρώτα ματς την Άρσεναλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης, αντίστοιχα. Ισόπαλες με 1-1 έληξαν οι αναμετρήσεις Νάπολι-Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ-Αϊντχόφεν.

Την Πέμπτη διεξάγονται οι αγώνες ρεβάνς της φάσης των «16» του Europa League και του Europa Conference League. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο γήπεδο της Τούμπας (19:45) την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με στόχο την ανατροπή της ήττας του με 2-0. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στη Σερβία (22:00) με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη ρεβάνς της ήττας του με 1-4 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε super αποδόσεις και bet builder, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό παίκτη, έχει το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ για όλα τα παιχνίδια των Κυπέλλων Ευρώπης

Οι αγώνες με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις προσφέρονται από το Πάμε Στοίχημα στον αγώνα του Champions League, Άρσεναλ-Πόρτο, στα παιχνίδια του Europa League, Σλάβια Πράγας-Μίλαν και Λίβερπουλ-Σπάρτα Πράγας και στο ματς του Europa Conference League, Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολυμπιακός.

Με το ανανεωμένο Bet Builder του Πάμε Στοίχημα μπορείς να «χτίσεις» το στοίχημα σου όπως το θες. Συνδυάζεις το Βet Builder σου με άλλα Bet Builder, ακόμα και με άλλες επιλογές από διαφορετικούς αγώνες και ζεις μια μοναδική εμπειρία.

Bet Builder ready για τους σημερινούς αγώνες του Champions League

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και Bet Builder ready. Δείτε επιλογές για τα 2 σημερινά ματς του Champions League:

Άρσεναλ-Πόρτο

Η Άρσεναλ να κερδίσει, Over 2,5 γκολ & Over 9,5 κόρνερ.Η Άρσεναλ να κερδίσει, η Άρσεναλ Over 6,5 κόρνερ & ο Μπουκάγιο Σάκα να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή.Η Άρσεναλ να κερδίσει & ο Γκάμπριελ Ζεσούς να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή.

Μπαρτσελόνα-Νάπολι

Η Μπαρτσελόνα να κερδίσει & ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή.Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες, Over 2,5 γκολ & Over 9,5 κόρνερ.Η Μπαρτσελόνα να κερδίσει & Over 8,5 κόρνερ.

Η δράση δεν σταματά ποτέ στο Πάμε Στοίχημα Tipsters

Το Πάμε Στοίχημα είναι πιο πλούσιο από ποτέ με τους Πάμε Στοίχημα Tipsters, την μοναδική κοινότητα για παίκτες στην Ελλάδα. Μπορείς να συνδεθείς με τη νέα ψηφιακή στοιχηματική ομάδα των κορυφαίων Tipsters αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

Μπαίνεις στο opapstore app, ακολουθείς τους κορυφαίους, «αντιγράφεις» τα στοιχήματά τους, ανεβάζεις τα δικά σου και σκαρφαλώνεις στο leaderboard για να κερδίσεις απίθανα δώρα*.

Στην κορυφαία κοινότητα, παίζουν τα πάντα… Δυνατές στοιχηματικές προβλέψεις, αθλητικά νέα & super δώρα*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock