Επικαιρότητα

Μαρινάκης για κακοκαιρία Daniel: «Πρόκειται για το μεγαλύτερο πλημμυρικό φαινόμενο στη χώρα»

Στην κακοκαιρία Daniel, η οποία σαρώνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα τη χώρα, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκηςχαρακτηρίζοντάς την ως «το μεγαλύτερο πλημμυρικό φαινόμενο στη χώρα».

Μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1, το πρωί της Τετάρτης (06/09), μίλησε για την τεράστια καταστροφή, που έχει προκαλέσει το ακραίο αυτό φαινόμενο σε διάφορες περιοχές της χώρας.

«Με βάση τα επίσημα στοιχεία πρόκειται για το μεγαλύτερο πλημμυρικό φαινόμενο στη χώρα μας. Όλος ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται στα σημεία», » ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.

Σχετικά με τις αποζημιώσεις των πληγέντων τόνιζε ότι «η καταγραφή των ζημιών θα ξεκινήσει άμεσα – αμέσως μόλις είναι εφικτό από συνθήκες – και θα αποκατασταθούν όλες οι καταστροφές που συνέβησαν».

Παράλληλα υπογράμμισε και τη σημασία του 112 σε τέτοιες πρωτοφανείς συνθήκες τονίζοντας πως «είχε σταλεί στην Μαγνησία προειδοποιητικό μήνυμα από την Τρίτη για περιορισμό των μετακινήσεων».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock