Επικαιρότητα

Κορωνοϊός – Σέρρες: «Μετά τον θάνατο της Κουρτεμίδου οι έγκυες ζητούν να εμβολιαστούν»

«Όντως υπάρχει μια επιφυλακτικότητα όσον αφορά τον εμβολιασμό των εγκύων. Βεβαίως, η οδηγία που πήραμε από την Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος ήταν αρχές Μαΐου. Δηλαδή, δεν έχουμε πολύ καιρό την οδηγία. Από εκεί και μετά αρχίσαμε να ενημερώνουμε και να συμβουλεύουμε τις εγκύους να κάνουν το εμβόλιο. Δεν το κάνουν πάρα πολλές. Τελευταία όμως μετά την ενημέρωση, ίσως και με το τραγικό γεγονός που είχαμε στις Σέρρες βλέπω ότι υπάρχει μια αύξηση του ενδιαφέροντος» δήλωσε ο κ. Μπαλαξής, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Ως νοσοκομείο κι εγώ ως επικεφαλής της Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου έχουμε κάνει ένα πρόγραμμα ενημέρωσης, έχουμε τυπώσει μια αφίσα κι έχουμε ένα φυλλάδιο οδηγιών που το μοιράζουμε στις έγκυες γυναίκες για την καλύτερη ενημέρωση και για να τις πείσουμε ότι πρέπει να εμβολιαστούν. Βέβαια, παράλληλα και πριν από αυτά υπήρχε οδηγία και δική μου και στους συνεργάτες μου να ενημερώνονται όλες οι έγκυες γυναίκες που έρχονται ότι μπορούν και πρέπει να κάνουν το εμβόλιο».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock