ΕνημέρωσηΠολιτική

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Γνωρίζατε έναν προς έναν ποιους παρακολουθούσε η ΕΥΠ επί ημερών σας;

Ανταπέδωσε τα «πυρά» προς τον Αλέξη Τσίπρα ο πρωθυπουργός, και κατά την τριτολογία του στη διάρκεια της συζήτησης σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για τις παρακολουθήσεις. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι επί των ημερών της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έγιναν συνολικά 54.000 επισυνδέσεις, για να στραφεί στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και να απευθύνει το ερώτημα: «Εσείς γνωρίζατε έναν προς έναν ποιους παρακολουθούσε η ΕΥΠ επί ημερών σας;»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε: Έχετε δει και ελέγξει όλες τις επισυνδέσεις που έγιναν επί ημερών σας και γνωρίζετε έναν προς έναν ποιοι παρακολουθούνταν; Εγώ είπα ότι δεν γνωρίζω ποιους παρακολουθεί η ΕΥΠ. Εσείς εάν νομίζετε ότι πρέπει να ξέρετε έναν έναν ποιους παρακολουθεί η ΕΥΠ -ειδικά ως Αριστερό κόμμα με το ιστορικό των διώξεων και των παρακολουθήσεων εις βάρος Αριστερών- μου φάινεται παράξενο.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της παρακολούθησης του Θανάση Κουκάκη, ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι αν και δεν είναι σε γνώση του, τα οικονομικά σκάνδαλα που ερευνούσε ο δημοσιογράφος «δεν έγιναν επί ημερών μας», ενώ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι κράτησε ανοιχτή τη Βουλή λίγο πριν τις εκλογές του 2019, προκειμένου να ψηφίσει το νέο Ποινικό Κώδικα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock