Κόσμος

Κορωνοϊός: Σε lockdown η Λετονία – Μόνο περαστατικά Covid δέχονται τα νοσοκομεία

Σε καθεστώς lockdown βρίσκεται από σήμερα και για έναν μήνα η Λετονία, καθώς έκλεισαν τα μη απαραίτητα καταστήματα, τα θέατρα και τα κομμωτήρια, με στόχο να αντιμετωπιστεί η έξαρση των κρουσμάτων της covid-19 στη χώρα, η οποία καταγράφει ένα από τα χειρότερα ποσοστά μολύνσεων παγκοσμίως.

Η Λετονία καταγράφει τις τελευταίες 14 ημέρες 1.406 κρούσματα Covid-19 ανά 100.000 κατοίκους, το πιο υψηλό ποσοστό ανά κάτοικο παγκοσμίως, σύμφωνα με υπολογισμό του AFP.

Οι γειτονικές της χώρες της Βαλτικής, η Λιθουανία και η Εσθονία, ακολουθούν με 1.221 και 1.126 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους αντίστοιχα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock