Κόσμος

Τουρκία: 39χρονη έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων ενώ γιόρταζε τον αρραβώνα της και βρήκε τραγικό θάνατο

Τραγική κατάληξη είχε το υπαίθριο πικνικ που έκανε μια 39χρονη στην Τουρκία για να γιορτάσει τον αρραβώνα της καθώς έπεσε σε γκρεμό βάθους 30 μέτρων και έχασε τη ζωή της.

Η Γιεσίμ Ντεμίρ ήταν σε διακοπές στο Τσανάκαλε, στη νοτιοδυτική Τουρκία, με τον αρραβωνιαστικό της Νιζαμεντίν Γκουρσού όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό στις 6 Ιουλίου.

tourkia-tragodia1
tourkia-tragodia4

Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης το ζευγάρι είχε ανέβει σε μια πλαγιά προκειμένου να γιορτάσει με θέα το ηλιοβασίλεμα την πρόταση γάμου που της είχε κάνει λίγο νωρίτερα.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του Γκουρσού όλα συνέβησαν όταν πήγε να πάρει τα απαραίτητα για το πικνικ από το αυτοκίνητό του και ξαφνικά άκουσε μια κραυγή. Αν και έτρεξε γρήγορα πίσω, αυτο που είδε ήταν την αρραβωνιαστικιά του να έχει πέσει στο γκρεμό.

Η άτυχη 39χρονη ανασύρθηκε ζωντανή αλλά βαρύτατα τραυματισμένη απο το γκρεμό μετά την πτώση αλλά κατέληξε, δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα παρά τις προσπάθειες των διασωστών να την επαναφέρουν για τουλάχιστον 45 λεπτά.

«Διαλέξαμε την πλαγιά αυτή για να έχουμε μια ρομαντική ανάμνηση μετά την πρόταση γάμου που έκανα. Ήπιαμε αλκοόλ. Όλα συνέβησαν σε μια στιγμή. Έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό» δήλωσε συγκλονισμένος ο Γκουρσού.

 

tourkia-tragodia2

Μετά το τραγικό δυστύχημα οι αρχές της Τουρκίας ανακοίνωσαν ότι η πρόσβαση στο συγκεκριμένο χώρο από τον οποίο έπεσε στο κενό η 39χρονη Γιεσίμ θα είναι πλέον δυνατή μέχρι και 20 λεπτά πριν το ηλιοβασίλεμα.

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock