ΕνημέρωσηΠολιτική

Κορωνοϊός – Τασούλας: «Κλειδί» ο εμβολιασμός για την επάνοδο στην κανονικότητα

«Κλειδί» για την επάνοδο στην κανονικότητα χαρακτήρισε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, τον εμβολιασμό των πολιτών έναντι του κορωνοϊού.

«Υπάρχει επάνοδος στην κανονικότητα, προσεκτικά, και το κλειδί σε αυτή, για να ολοκληρωθεί, δεν είναι παρά η ολοκλήρωση του εμβολιασμού, χωρίς κανένα ενδοιασμό και καμία επιφύλαξη και χωρίς καμία υποταγή στις απίστευτες συνωμοτικές θεωρίες, οι οποίες υπονομεύουν τη γρηγορότερη επιστροφή μας στην κανονικότητα. Ξέρουμε πια σήμερα, χάρη στην επιστήμη, ότι ο κορωνοϊός θα αντιμετωπισθεί από την αντίσταση που θα έχει ο καθένας, είτε από το εμβόλιο, είτε δυστυχώς από τη νόσηση», είπε ο κ. Τασούλας κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών της Διάσκεψης των Προέδρων των Κοινοβουλίων των κρατών- μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην προσαρμογή της Βουλής στα δεδομένα της επιδημιολογικής κρίσης, υπογραμμίζοντας ότι «αντιδράσαμε γρήγορα, κυρίως δίνοντας το παράδειγμα μιας προσεκτικής συνέχισης της κοινοβουλευτικής δράσης», βάζοντας «προτεραιότητα τη διαφύλαξη της ζωής, αλλά και τη συνέχιση της δουλειάς μας».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock