Τρόπος Ζωής

Η 60χρονη Ντέμι Μουρ έβαλε το μπικίνι της, έκανε ηλιοθεραπεία και απέδειξε ότι διαθέτει κάλλη 30άρας

Η Ντέμι Μουρ μπορεί να έφτασε αισίως τα 60, αλλά ο χρόνος δεν φαίνεται να έχει αγγίξει την διάσημη ηθοποιό και τα κάλλη της θυμίζουν στην χειρότερη περίπτωση 30άρα.

Κάποιοι μπορεί να το αμφισβητούν αυτό, αλλά η Ντέμι Μουρ ήρθε να τους διαψεύσει με εμφατικό τρόπο με την τελευταία ανάρτηση που έκανε η 60χρονη ηθοποιός στην σελίδα της στο Instagram.

Η 60χρονη σταρ του Χόλιγουντ έβαλε το μπίκινι της, έκανε ηλιοθεραπεία και απαθανάτισε τις σκηνές αυτές σε ανάρτησή της.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο που ανέβασε η Ντέμι Μουρ αποδεικνύουν ότι τα κάλλη της έμειναν αναλλοίωτα από το πέρασμα του χρόνου και αν κάποιος δεν ξέρει τη διάσημη ηθοποιός και δει την τελευταία ανάρτησή της και θα μείνει με ανοιχτό το στόμα και δεν θα την περάσει πάνω από 30 ετών.

Η Ντέμι Μουρ ανέβασε στο Instagram τις δυο φωτογραφίες της με το μαγιό της και ένα βίντεο για να γιορτάσει την 4η Ιουλίου, Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

 

Η ηθοποιός ποζάρει στον φακό με το μπικίνι της απολαμβάνοντας τον ήλιο, ενώ στο βίντεο φαίνεται να έχει ανέβει σε ένα μεγάλο στρώμα μέσα σε μια λίμνη και να χοροπηδάει.

To άρθρο Η 60χρονη Ντέμι Μουρ έβαλε το μπικίνι της, έκανε ηλιοθεραπεία και απέδειξε ότι διαθέτει κάλλη 30άρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock