Τρόπος Ζωής

Τα γενέθλια του Πέτρου Λαγούτη μαζί με τη νυν Μάρθα Λαμπίρη και την πρώην Μυρτώ Αλικάκη

Με σουηδικό… τρόπο γιόρτασε ο Πέτρος Λαγούτης τα γενέθλιά του χθες (09.03.2024), μαζί με τη νυν Μάρθα Λαμπίρη και την πρώην, Μυρτώ Αλικάκη.

Ο Πέτρος Λαγούτης, έχοντας στο πλευρό του αγαπημένους φίλους και συνεργάτες, δέχτηκε τα χρόνια πολλά τόσο από την σύντροφό του Μάρθα Λαμπίρη, όσο και από την πρώην σύζυγό του Μυρτώ Αλικάκη με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Σχετικό βίντεο από το πάρτι γενεθλίων ανέβασε στα social media ο ηθοποιός, Γιώργος Χρανιώτης. Στο απόσπασμα φαίνεται ο Πέτρος Λαγούτης να σβήνει το κερί των γενεθλίων του πέφτοντας στην αγκαλιά της συντρόφου του με την οποία ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί.

Δευτερόλεπτα αργότερα και η Μυρτώ Αλικάκη σπεύδει στο πλευρό του όπου και τον φιλά σταυρωτά δίνοντας τις ευχές της για τα γενέθλιά του.

Το πρώην ζευγάρι, εδώ και αρκετά χρόνια μετά τον χωρισμό, διατηρεί άριστες σχέσεις, όπως εξακολουθούν να δηλώνουν μέσα από τις συνεντεύξεις τους.

To άρθρο Τα γενέθλια του Πέτρου Λαγούτη μαζί με τη νυν Μάρθα Λαμπίρη και την πρώην Μυρτώ Αλικάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock