Επικαιρότητα

Απόπειρα βιασμού 17χρονης στη Φρεαττύδα: Τι λέει ο 22χρονος που την έσωσε

Ένας 22χρονος υπάλληλος beach bar κατάφερε να σώσει την τελευταία στιγμή την 17χρονη κοπέλα που έζησε τρομακτικές στιγμές στην παραλία Φρεαττύδα όπου παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού.

Ο 22χρονος υπάλληλος κοντινού beach bar, γνώστης πολεμικών τεχνών, κατάφερε να απομακρύνει τους επίδοξους βιαστές που συνελλήφθησαν και να σώσει την κοπέλα.

«Προσπάθησαν να με απωθήσουν, δεν τους άφησα να με περικυκλώσουν. Προσπάθησαν να μου πετάξουν πέτρες να με βρούνε, αλλά δεν έπιασε τόπο» είπε ο υπάλληλος του beach bar, Μανόλης Καφετζιάδης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Στη συνέχεια προσπάθησε να καθησυχάσει την κοπέλα που βρισκόταν σε σοκ αλλά και να καθυστερήσει τους δράστες μέχρι να έρθει η αστυνομία. Όπως είπε «τους έπιασα λίγο την κουβέντα μέχρι να ηρεμήσω λίγο τα πνεύματα[…] η κοπέλα ήταν τρομαγμένη, την είδα δακρυσμένη, δε γινόταν να την αφήσω».

Προηγουμένως οι δράστες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν έναν φίλο της κοπέλας, συνομήλικο που καθόταν μαζί της στα βραχάκια της παραλίας.

«Βλέπω ένα παιδί να φτάνει στο μαγαζί όπως βλέπετε εκεί στις ξαπλώστρες και τον είδα χτυπημένο κομμένα τα πόδια παντού χωρίς φανελάκι. Μου εξηγεί εκείνη τη στιγμή ότι είναι και μια άλλη κοπέλα εκεί που δεν την αφήνουν να φύγει… Με το που το ακούω αυτό φεύγω τρέχοντας» ανέφερε ο κ. Καφετζιάδης.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

Οι 4 Αιγύπτιοι τράπηκαν σε φυγή αλλά η αστυνομία κατάφερε τελικά να τους πιάσει. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, ληστείας, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ οι κατηγορούμενοι δρώντας ανά δύο προσέγγισαν χθες το μεσημέρι μία 17χρονη και ο ένας εξ αυτών αποπειράθηκε να προβεί σε προσβλητικά αγγίγματα σε βάρος της, ενώ με τη χρήση βίας προσπάθησε να της αφαιρέσει το κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια στράφηκαν και κατά του 15χρονου με σκοπό να τον τραυματίσουν.

Ένας 22χρονος ημεδαπός, που αντιλήφθηκε το περιστατικό, προσέτρεξε να βοηθήσει τα θύματα, ενώ οι τρεις εκ των κατηγορουμένων του επιτέθηκαν με πέτρες και σπασμένο γυάλινο μπουκάλι, χωρίς να τον τραυματίσουν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελία Πειραιά.

Πανελλήνιες εξετάσεις 2023

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock