Τρόπος Ζωής

Αθηνά Μαξίμου για τον Αιμίλιο Χειλάκη: Όταν τον είδα για πρώτη φορά είπα «τί όμορφο πλάσμα είναι αυτό»

Η γνωστή ηθοποιός Αθηνά Μαξίμου μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τα επαγγελματικά της, αλλά και για το METOO.

Η Αθηνά Μαξίμου αναφέρθηκε στην παράσταση που πρωταγωνιστεί μαζί με τον σύζυγό της, Αιμίλιο Χειλάκη.

«Είμαστε στην παράσταση «Προδοσία» σε σκηνοθεσία του Αιμίλιου Χειλάκη. Με τον Αιμίλιο είμαστε μαζί από το 2005 και παντρεμένοι από το 2006.

Τον Αιμίλιο τον είχα δει στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και είπα «τί όμορφο πλάσμα είναι αυτό». Με φλερτάρουν όπως και τον ίδιο», ανέφερε αρχικά.

«Η προδοσία, για να μιλήσουμε και για την παράσταση, είναι μία απόφαση, αποφασίζεις ή όχι εάν θα ενδώσεις σε αυτή. Με τον Αιμίλιο ήταν συνειδητή ή απόφαση να είμαστε μαζί», πρόσθεσε η Αθηνά Μαξίμου.

Για όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου και όχι μόνο, η Αθηνά Μαξίμου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Έχουμε γίνει όλοι δικαστές, δημοσιογράφοι, επιδημιολόγοι, εγκληματολόγοι, δεν μποορύμε να αρθρώνουμε γνώμη για ό,τι συμβαίνει. Πρέπει να αφήνουμε τους ειδικούς να κάνουν την δουλειά τους.

Όταν βγήκαν στο φως οι καταγγελίες για τους ηθοποιούς ένιωσα σαν να με «έχει πατήσει ελέφαντας».

Με αυτούς τους ανθρώπους είχαμε σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις και σχέσεις θαυμασμού για τη δουλειά τους», πρόσθεσε η Αθηνά Μαξίμου σχετικά με τις καταγγελίες βιασμών και σεξουαλικής παρενόχλησης.

To άρθρο Αθηνά Μαξίμου για τον Αιμίλιο Χειλάκη: Όταν τον είδα για πρώτη φορά είπα «τί όμορφο πλάσμα είναι αυτό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock