Επικαιρότητα

Έβρος: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε 35χρονο που ξυλοκόπησε άγρια συνομήλικο του

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ο 35χρονος άνδρας που χτύπησε με κοντάκι όπλου στο κεφάλι συνομήλικο του στέλνοντας τον στο νοσοκομείο, στο Διδυμότειχο.

Ο δράστης της αιματηρής συμπλοκής πρόκειται να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη για να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου.

Ο άγριος ξυλοδαρμός για ασήμαντη αφορμή που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης είχε ως αποτέλεσμα την μεταφορά του θύματος στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου χειρουργήθηκε και παραμένει στη ΜΕΘ νοσηλευόμενος σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα έβγαλε μαχαίρι, ενώ ο δράστης τον χτύπησε στο κεφάλι με ξύλινο κοντάκιο όπλου, προκαλώντας του βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο δράστης το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ευρισκόμενος στην ίδια οικία με τον παθόντα, τον τραυμάτισε κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού τους ένεκα προσωπικών διαφορών στο κεφάλι, με το πίσω τμήμα (κοντάκι) αεροβόλου όπλου, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του δράστη και κατασχέθηκε.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock