Κόσμος

Κορωνοϊός – DW: Γιατί οι Γερμανοί κουράστηκαν από τους εμβολιασμούς;

Το ποσοστό του εμβολιασμού έναντι του κορωνοϊού στο γενικό πληθυσμό στη Γερμανία είναι γύρω στο 62%. Μακριά από το επιθυμητό 85% για έναν ασφαλή χειμώνα. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό, παρόλο που ο αριθμός των αντιεμβολιαστών δεν είναι υψηλός, «διερωτάται» στο ρεπορτάζ της η Deutsche Welle.

Γερμανία, μέσα Σεπτεμβρίου 2021: Η πανδημία φαίνεται να έχει ξεχαστεί στην καθημερινότητα. Οι μπυραρίες και τα εστιατόρια είναι γεμάτα, οι άνθρωποι μιλούν για τις επερχόμενες ομοσπονδιακές εκλογές ή για τις εμπειρίες των διακοπών τους. Ωστόσο οι πολιτικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου: Το ποσοστό των ατόμων που είναι πλήρως εμβολιασμένα κατά του κορωνοϊού είναι γύρω στο 62 % εδώ και μέρες.

Πολύ μικρό ποσοστό για μια σωστή προετοιμασία για το χειμώνα, όταν ο κίνδυνος της μόλυνσης αυξάνεται εξαιτίας της εξαιρετικά μεταδοτικής μετάλλαξης Δέλτα του ιού. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η χώρα χρειάζεται ένα ποσοστό άνω του 85% έως 90%.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock