Κορωνοϊός: Live η ενημέρωση Παπαευαγγέλου, Μαγιορκίνη και Χαρδαλιά

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τακτική ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την πορεία του νέου κορωνοϊού στη χώρα μας, μετά και τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα χαλάρωσης του lockdown, σύμφωνα με τις οποίες διατηρείται η αναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου σε όλη την επικράτεια. Εξαίρεση αποτελούν τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία, τα οποία από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020, ανοίγουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
Παράλληλα, μικρές παραμένουν οι αυξομειώσεις στους αριθμούς που σχηματίζουν την εικόνα της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα. Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.395 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, 102 νέους θανάτους, ενώ 583 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ.

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του υπουργείου Υγείας, πραγματοποιείται από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, την καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου, και τον επίκουρο καθηγητή Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκα Μαγιορκίνη.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση