888 Κουκουλοφόροι προκάλεσαν φθορές σε καφετέριες της παραλιακής λεωφόρου Θεσσαλονίκης | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κουκουλοφόροι προκάλεσαν φθορές σε καφετέριες της παραλιακής λεωφόρου Θεσσαλονίκης

Κουκουλοφόροι προκάλεσαν φθορές σε καφετέριες της παραλιακής λεωφόρου Θεσσαλονίκης

Ζημιές σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης, προκάλεσαν μετά τις 10 το βράδυ, άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, που συμμετείχαν στη διαδήλωση κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, το περιθώριο της 83ης ΔΕΘ.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Κουκουλοφόροι που περνούσαν από το σημείο φώναζαν «μαζέψτε τα, θα τα σπάσουμε όλα» και στη συνέχεια τα έκαναν κυριολεκτικά γυαλιά – καρφιά!

Μπουκάλια και ποτήρια κατέληξαν σε δρόμο και πεζοδρόμια, με τους υπαλλήλους των καταστημάτων προσπαθούν να βάλουν μια τάξη.

Δείτε τις φωτογραφίες του τhestival.gr:

Κουκουλοφόροι προκάλεσαν φθορές σε καφετέριες της παραλιακής λεωφόρου ΘεσσαλονίκηςΚουκουλοφόροι προκάλεσαν φθορές σε καφετέριες της παραλιακής λεωφόρου ΘεσσαλονίκηςΚουκουλοφόροι προκάλεσαν φθορές σε καφετέριες της παραλιακής λεωφόρου Θεσσαλονίκης

newsbeast.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

“ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ” Ή ΞΕΦΤΙΛΑ; – ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΣΙΜΠ@ΥΚΙ@ ΣΕ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΜΕΘΥΣΤΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ; – ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΩΝ “ΠΑΓΚΟΜΙΩΝ ΛΙΓΟΥΡΗΔΩΝ”; – (ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Την ονομάσαμε …