ΚΟΥΛΗΣ: ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ – ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗ, ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ – “ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ” ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΛΑ ΤΗΣ PFIZER ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ…ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ

«Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι κάποιες οικονομικές δραστηριότητες απλά δεν πρόκειται να λειτουργήσουν μέχρι να έχουμε εμβόλια» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συζήτηση με τον πρόεδρο του Πανεπιστημίου Κολούμπια, φέρνοντας ως παράδειγμα τη νυχτερινή διασκέδαση, τα μπαρ και τη μεταμεσονύχτια διασκέδαση.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της παρουσίας του στο 31ο Greek Economic Summit στη διαδικτυακή συζήτηση με τον πρόεδρο του Πανεπιστημίου Κολούμπια, Lee C. Bolinger, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Φόρουμ «World Leaders», έδωσε την «χαριστική βολή» στην εστίαση, την «βαριά βιομηχανία» της χώρας, αφού είναι στενά συνδεδεμένη με τον τουρισμό και ανακοίνωσε ότι πως «η νυχτερινή διασκέδαση θα ανοίξει όταν θα έχουμε εμβόλια».
Δηλαδή προς το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2021, όπως ο ίδιος έχει προσδιορίζει ότι θα έχει επιτευχθεί ένα ικανό ποσοστό εμβολιασμένων.
Είπε απλά ότι «Σε κάποιο σημείο θα είμαστε σε θέση να ανοίξουμε τα εστιατόρια με τη σωστή κοινωνική απόσταση»!

Οσο για το λιανεμπόριο είπε ότι «Σκεφτόμαστε επίσης το άνοιγμα του λιανεμπορίου, αλλά συγκεκριμένοι περιορισμοί θα ισχύουν μέχρι το εμβόλιο».

Όταν η διεθνής και ελληνική εμπειρία έχει αποδείξει περίτρανα ότι τα lockdown το μόνο που έχουν πετύχει είναι η καταστολή της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας.

Για τα σχολεία: «θα κρατήσουμε τα σχολεία κλειστά για όσο μας λένε οι ειδικοί, αλλά όταν γυρίσουμε στις φυσικές τάξεις, θα ξέρουμε ότι έχουμε πια την υποδομή για την ψηφιακή εκπαίδευση».

 

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση