ΕνημέρωσηΠολιτική

Κουτσούμπας από Καστοριά: Το ΚΚΕ δεν μπαίνει στο μαντρί της κάλπικης «εθνικής συνεννόησης»

«Το ΚΚΕ παραμένει και σήμερα η δύναμη του λαού, γιατί δεν μπαίνει στο μαντρί της κάλπικης «εθνικής συνεννόησης», δεν υπακούει στον εχθρικό για τον λαό αστικό σχεδιασμό», τόνισε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του Μουσείου- Μνημείου ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ στο Νεστόριο Καστοριάς.

«Το σημερινό μας κάλεσμα για αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ έρχεται από μακριά, πατά στην ιστορική εμπειρία και στη γνώση πως μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής», επισήμανε ο κ. Κουτσούμπας.

Ευχαριστώντας τον Χαρίση Τουτούνη για την προσφορά του προκειμένου να δημιουργηθεί το μουσείο «στη μνήμη των αγωνιστών γονιών του» και «για να τιμηθεί ο αγώνας του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, στον οποίο ο λαός της περιοχής είχε πρωτοπόρα συμβολή», αλλά και «όσους συνέβαλαν με την οικονομική στήριξη, την προσφορά υλικών και την εξειδικευμένη εργασία», ο κ. Κουτσούμπας υπογράμμισε πως «η ανιδιοτελής και αθόρυβη προσφορά, δείχνει πώς ο αγώνας του ΚΚΕ για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες, εμπνέει πολύ περισσότερους, πέρα από τον κύκλο των μελών και των φίλων του» και «αποδεικνύει πως ο αγώνας της ΕΑΜικής αντίστασης και του ΔΣΕ, έχει αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στη μεγάλη πλειοψηφία του λαού».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock