Κουτσούμπας: Περνάτε αντεργατικά μέτρα με πρόσχημα την πανδημία

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ότι με πρόσχημα την πανδημία επιδιώκει να «περάσει» μέτρα σε βάρος των εργαζομένων εξαπέλυσε στη Βουλή, όπου συζητείται επερώτηση του ΚΚΕ για τα εργασιακά, ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Θέλετε να περνάτε αντεργατικά μέτρα χωρίς αντίσταση, θέλετε να βλέπει ο λαός τις επιπτώσεις της πανδημίας, αλλά να μη μιλάει. Τι περιμένετε; Ότι θα συνεχίζετε να τσακίζετε το εισόδημα και ό,τι έχει απομείνει χωρίς να αντισταθεί κανείς; Ότι θα στηρίζετε απολύσεις και δεν θα κουνιέται φύλλο;», ήταν το ερώτημα που απηύθυνε στην κυβέρνηση ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ και σημείωσε ότι η κατάσταση στους εργασιακούς χώρους μοιάζει με ναρκοπέδιο.

«Λέτε ότι προτεραιότητά σας είναι η υγεία του λαού, αλλά τα μέτρα που παίρνετε μαρτυρούν ότι είναι άλλη η προτεραιότητά σας. Σταθήκατε απέναντι, λοιδορήσατε προτάσεις των υγειονομικών, τις ζωογόνες προτάσεις του ΚΚΕ για επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας, προσλήψεις υγειονομικών στο δημόσιο σύστημα Υγείας, λειτουργία των αναγκαίων ΜΕΘ, λειτουργία νοσοκομείων που κλείσατε και ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε κλειστά», είπε.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση