Αθλητικά

Συνελήφθη ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Θοδωρής Αρμύλαγος για απάτες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

Αστυνομικοί του τμήματος Αναζητήσεων της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στη Νέα Μάκρη, συνέλαβαν τον 55χρονο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πανηλειακού Θοδωρή Αρμύλαγο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση.

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 5 ετών για το αδίκημα της απάτης τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή και κατά συναυτουργία με όφελος άνω των 120.000 ευρώ.

Από κοινού με συνεργούς, ο 55χρονος κατάρτιζε πλαστά συμβολαιογραφικά έγγραφα για την επίτευξη εικονικής αγοραπωλησίας οικοπέδων μεγάλης αξίας, ιδιοκτησίας ημεδαπών κατοίκων του εξωτερικού (μερικοί εξ αυτών θανόντες) προκειμένου να τα ιδιοποιηθούν. Το παράνομο όφελος από την εγκληματική δραστηριότητα υπερέβη τις 350.000 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Είχαν εντοπιστεί το 2014

Τα μέλη της συμμορίας το 2014 είχαν επιχειρήσει να κάνουν ανάληψη 160.000 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσαν δύο πρόσωπα τα οποία είχαν πεθάνει.

Λίγες ημέρες αργότερα είχαν μεταβεί στο ίδιο υποκατάστημα της τράπεζας και παρέλαβαν επιταγή με 50.000 ευρώ σε διαταγή του πρόσωπου που είχε πέθάνει.

Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία επιταγή 50.000 ευρώ και ένα συμβόλαιο αγοραπωλησίας ακινήτου αξίας 70.000 ευρώ αμφιβόλου γνησιότητας.

Οι συλληφθέντες είχαν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με τη σε βάρος τους δικογραφία, κατά περίπτωση για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απάτη και άμεση συνέργεια σε αυτή, πλαστογραφία και πλαστογραφία μετά χρήσεως κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και παράβαση των νόμων περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και περί υπεύθυνης δήλωσης.

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock