Κόσμος

ΚΑΘΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ «ΘΡΗΝΟΥΣΕ» ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΑΘΟΡΥΒΑ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ 91% ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ COVID ΤΟ 2022 ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ. ΠΙΝΑΚΕΣ

Οι αναφορές που δημοσιεύθηκαν αθόρυβα από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ γνώριζαν ότι η πλειοψηφία του κοινού είτε θρηνούσε το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β ‘, είτε αποσπάστηκε από την 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα ειδησεογραφική κάλυψη γύρω από το θάνατο της μεγαλειότητάς της, αποκαλύπτουν συγκλονιστικά τα εξής:…

 

Υπήρξαν 24.005 πλεονάζοντες θάνατοι στην Αγγλία και την Ουαλία από τον Απρίλιο και τα ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000 είναι υψηλότερα μεταξύ των εμβολιασμένων σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, υποδηλώνοντας ότι το εμβόλιο Covid-19 μπορεί να φταίει.

Οι ίδιες εκθέσεις αποκαλύπτουν ότι χρειάζονται περίπου πέντε μήνες για να πραγματοποιηθεί αυτό το αυξημένο ποσοστό θνησιμότητας. Αυτό υποδηλώνει ότι το εμβόλιο Covid-19 μπορεί να ευθύνεται για τόσους πολλούς πλεονάζοντες θανάτους που συμβαίνουν 5 μήνες μετά τη μαζική χειμερινή εκστρατεία Booster.

Υπήρξαν επίσης 25.855 θάνατοι Covid-19 από τις αρχές του 2022 & μέχρι τα τέλη Μαΐου 2022, το 91% αυτών των θανάτων ήταν μεταξύ των τριπλών/τετραπλών εμβολιασμένων.

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, ο κόσμος ενημερώθηκε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘ είχε πεθάνει. Από τότε, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει εισέλθει σε μια περίοδο πένθους 10 ημερών και τα κύρια μέσα ενημέρωσης έχουν αποσπάσει την προσοχή του κοινού με 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα ειδησεογραφική κάλυψη γύρω από το θάνατο της βασίλισσας και τις κινήσεις του νέου βασιλιά, Καρόλου Γ ‘.

Είναι στιγμές όπως αυτές που πρέπει να παρακολουθείτε ποιες κακές ειδήσεις δημοσιεύονται ήσυχα στο παρασκήνιο με την ελπίδα ότι δεν θα λάβουν μεγάλη προσοχή και τυχαίνει να έχουν δημοσιευτεί κάποια τρομερά νέα από το κυβερνητικό ίδρυμα του Ηνωμένου Βασιλείου, το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών (ONS).

Στις 13 Σεπτεμβρίου, το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών δημοσίευσε ένα δελτίο σχετικά με τους θανάτους που καταγράφονται εβδομαδιαίως στην Αγγλία και την Ουαλία την εβδομάδα που έληξε στις 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Η πιο πρόσφατη εβδομάδα δείχνει ότι υπήρξαν 8.868 θάνατοι στην Αγγλία και την Ουαλία, που ισοδυναμούν με 675 πλεονάζοντες θανάτους έναντι του μέσου όρου πενταετίας. Από τους 8.868 θανάτους, οι 314 αποδόθηκαν στην Covid-19, που ισοδυναμεί με το 3,5% όλων των θανάτων.

Πηγή

Ωστόσο, οι 675 πλεονάζοντες θάνατοι κατά την εβδομάδα 35 του 2022 δεν αποτελούν ανωμαλία και στην πραγματικότητα αποτελούν μέρος μιας τάσης που συμβαίνει εβδομάδα με την εβδομάδα από τα τέλη Απριλίου 2022

Πηγή

Όπως μπορείτε να δείτε από τα παραπάνω, η Αγγλία και η Ουαλία κατέγραψαν πλεονάζοντες θανάτους κατά το μεγαλύτερο μέρος του 2021 πριν πέσουν ξαφνικά κάτω από τον μέσο όρο πενταετίας στις αρχές του 2022.

Αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή το ONS αποφάσισε να αλλάξει τον πενταετή μέσο όρο για να συμπεριλάβει το 2021 και όπως μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα από τα παραπάνω, υπήρχαν δεκάδες χιλιάδες πλεονάζοντες θάνατοι στην Αγγλία και την Ουαλία στις αρχές του 2021. Αυτό, επομένως, βελτιώνει τεχνητά τα στοιχεία για το 2022 αρκετά σημαντικά.

Ωστόσο, όπως μπορείτε επίσης να δείτε από τα παραπάνω, οι πλεονάζοντες θάνατοι άρχισαν ξαφνικά να αυξάνονται ξανά κάποια στιγμή μέσα στο 2022 και δεν έχουν υποχωρήσει. Εξετάζοντας το πραγματικό σύνολο δεδομένων που δημοσιεύθηκε από το ONS, μπορούμε να δούμε πότε ξεκίνησε αυτή η άνοδος.

Ο παρακάτω πίνακας προέρχεται από το σύνολο δεδομένων ONS σχετικά με τους θανάτους που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ.

Πηγή

Η εβδομάδα 16, η οποία ήταν η εβδομάδα που έληξε στις 22 Απριλίου, είναι όταν τα πράγματα άρχισαν να στρέφονται νότια όσον αφορά τους θανάτους σε όλη την Αγγλία και την Ουαλία. Έκτοτε υπήρξαν 201.552 θάνατοι εκτός Covid-19 και 11.125 θάνατοι Covid-19 από τις 2 Σεπτεμβρίου 2022. Αυτό ισοδυναμεί με 212.677 θανάτους συνολικά.

Αλλά ο μέσος πενταετής αριθμός θανάτων κατά το ίδιο χρονικό διάστημα (που περιλαμβάνει τον εξαιρετικό αριθμό θανάτων το 2021) ισοδυναμεί με 188.672.

Αυτό σημαίνει ότι από τις 22 Απριλίου, υπήρξαν 24.005 πλεονάζοντες θάνατοι στην Αγγλία και την Ουαλία.

Το ίδιο σύνολο δεδομένων ONS που είναι προσβάσιμο εδώ αποκαλύπτει επίσης τον συνολικό αριθμό θανάτων από Covid-19 από τις αρχές του 2022.

Πηγή

Σύμφωνα με το ONS, υπήρξαν 25.855 φερόμενοι θάνατοι Covid-19 από τις αρχές του 2022 έως τις 2 Σεπτεμβρίου. Δυστυχώς, εξακολουθούμε να περιμένουμε τα στοιχεία για να επιβεβαιώσουμε την κατάσταση εμβολιασμού αυτών των θανάτων από τα τέλη Μαΐου και μετά, αλλά δεν θα εκπλαγούμε αν θα δημοσιευτεί αθόρυβα τις επόμενες ημέρες.

Αλλά χάρη σε μια πρόσφατη κυβερνητική έκθεση που δημοσιεύθηκε ενώ το κοινό αποσπάστηκε από την παραίτηση του Μπόρις Τζόνσον από πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, γνωρίζουμε την κατάσταση εμβολιασμού όλων όσων έχουν πεθάνει από Covid-19 έως τις 31 Μαΐου 2022.

Το σύνολο δεδομένων από το ONS έχει τίτλο «Θάνατοι από κατάσταση εμβολιασμού, Αγγλία, 1 Ιανουαρίου 2021 έως 31 Μαΐου 2022» και είναι προσβάσιμο στον ιστότοπο ONS εδώ και μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

Ο πίνακας 1 του τελευταίου συνόλου δεδομένων περιέχει στοιχεία σχετικά με τα ποσοστά θνησιμότητας ανά κατάσταση εμβολιασμού για θανάτους από όλες τις αιτίες, θανάτους που σχετίζονται με covid-19 και θανάτους που δεν σχετίζονται με το Covid-19. Και εδώ είμαστε σε θέση να εξακριβώσουμε την κατάσταση εμβολιασμού όλων όσων έχουν πεθάνει από Covid-19 από τις αρχές του 2022.

Δείτε πώς παρουσιάζει το ONS τα στοιχεία για τον μήνα Ιανουάριο 2022 –

Πήραμε τα στοιχεία που παρέχονται από το ONS για κάθε μήνα το 2022 και δημιουργήσαμε το ακόλουθο διάγραμμα που δείχνει τους θανάτους covid-19 ανά μήνα ανά κατάσταση εμβολιασμού στην Αγγλία μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 31ης Μαΐου 2022 –

Τον Ιανουάριο σημειώθηκαν οι περισσότεροι θάνατοι τόσο μεταξύ του εμβολιασμένου όσο και του ανεμβολίαστου πληθυσμού στην Αγγλία, με 3.914 θανάτους μεταξύ των εμβολιασμένων και 693 θανάτους μεταξύ των ανεμβολίαστων.

Ωστόσο, εδώ τελειώνουν οι ομοιότητες γιατί βλέπουμε ότι εκτός από τον μήνα Μάιο, οι θάνατοι αυξήθηκαν μεταξύ των εμβολιασμένων από τον Φεβρουάριο και μετά, ενώ μειώθηκαν μεταξύ των ανεμβολίαστων.

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει το ποσοστό των θανάτων από Covid-19 ανά κατάσταση εμβολιασμού ανά μήνα στην Αγγλία μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 31ης Μαΐου 2022, σύμφωνα με το τελευταίο σύνολο δεδομένων ONS –

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τέλεια πώς έχουν επιδεινωθεί τα πράγματα για τους εμβολιασμένους μήνα με τον μήνα, ενώ έχουν βελτιωθεί για τους ανεμβολίαστους μήνα με τον μήνα.

Τον Ιανουάριο, οι εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν το 85% των θανάτων από Covid-19, ενώ οι ανεμβολίαστοι αντιπροσώπευαν το 15%. Μέχρι τον Μάρτιο, οι εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν το 93% των θανάτων από Covid-19, ενώ οι ανεμβολίαστοι αντιπροσώπευαν μόλις το 7%. Και μέχρι τον Μάιο, οι εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν το 94% των θανάτων από Covid-19, ενώ οι ανεμβολίαστοι αντιπροσώπευαν μόλις το 6%.

Πολλοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι αυτό συμβαίνει απλώς και μόνο επειδή, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Υπηρεσία Υγειονομικής Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου, το 50% του πληθυσμού της Αγγλίας αρνήθηκε το τρίτο εμβόλιο, οπότε αυτοί οι εμβολιασμένοι θάνατοι πρέπει να είναι μεταξύ των διπλά εμβολιασμένων και εν μέρει εμβολιασμένων.

Δυστυχώς, όμως, αυτοί οι άνθρωποι κάνουν λάθος.

Πηγή δεδομένων – Σελίδα 65

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τον συνολικό αριθμό θανάτων ανά κατάσταση εμβολιασμού στην Αγγλία μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 31ης Μαΐου 2022 και περιλαμβάνει τον αριθμό μεταξύ των τριπλών / τετραπλών εμβολιασμένων –

Συνολικά, υπήρχαν 15.113 θάνατοι Covid-19 έως τις 31 Μαΐου 2022 και ένας συγκλονιστικός 13.666 από αυτούς τους θανάτους ήταν μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού. Αλλά αυτό που είναι ακόμη πιο σοκαριστικό από αυτό είναι ότι 12.442 από αυτούς τους θανάτους ήταν μεταξύ του τριπλού/τετραπλού εμβολιασμένου πληθυσμού.

Αυτό σημαίνει ότι ο τριπλός/τετραπλός εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσωπεύει το τρομακτικό 91% όλων των θανάτων από Covid-19 μεταξύ των εμβολιασμένων από τις αρχές του 2022, παρά το γεγονός ότι μόνο το 50% του πληθυσμού έχει τριπλασιαστεί.

Έτσι, ενώ δεν έχουμε ακόμη επιβεβαίωση της κατάστασης εμβολιασμού όλων των θανάτων από Covid-19 από τις αρχές Ιουνίου, τα στοιχεία που έγιναν διαθέσιμα υποδηλώνουν έντονα ότι τουλάχιστον 9 στους 10 από αυτούς θα ήταν μεταξύ των τριπλά εμβολιασμένων.

Αυτό σημαίνει ότι ενώ θρηνούσατε τον θάνατο της Βασίλισσας, η Κυβέρνησή σας επιβεβαίωσε ήσυχα ότι υπήρξαν 25.855 θάνατοι covid-19 από τις αρχές του 2022 και ο τριπλός απολογισμός αντιπροσωπεύει τουλάχιστον 9 σε κάθε 10 από αυτούς τους θανάτους.

Ωστόσο, αυτό εξακολουθεί να μην εξηγεί τι προκάλεσε τους 24.005 «ανεξήγητους» υπερβολικούς θανάτους από τον Απρίλιο, οι οποίοι επιβεβαιώθηκαν και πάλι σε μια έκθεση που δημοσιεύθηκε αθόρυβα από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ενώ θρηνούσατε τον θάνατο της βασίλισσας.

Αλλά η ίδια έκθεση δημοσιεύτηκε ενώ αποσπάσατε την προσοχή σας από την παραίτηση του Μπόρις Τζόνσον ως πρωθυπουργού.

Το σύνολο δεδομένων από το ONS έχει τίτλο «Θάνατοι από κατάσταση εμβολιασμού, Αγγλία, 1 Ιανουαρίου 2021 έως 31 Μαΐου 2022» και είναι προσβάσιμο στον ιστότοπο ONS εδώ και μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

Ο Πίνακας 1 του συνόλου δεδομένων ONS περιέχει στοιχεία σχετικά με τα μηνιαία τυποποιημένα κατά ηλικία ποσοστά θνησιμότητας ανά κατάσταση εμβολιασμού για θανάτους μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 31ης Μαΐου 22. Η πρώτη ένεση Covid-19 χορηγήθηκε στην Αγγλία στις 8 Δεκεμβρίου 2021 και ακολουθούν τα στοιχεία για τα ποσοστά θνησιμότητας ανά κατάσταση εμβολιασμού τους επόμενους 4 μήνες –

Οι ανεμβολίαστοι είχαν σημαντικά περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από οποιαδήποτε άλλη αιτία εκτός από την Covid-19 σε σχέση με τον εμβολιασμένο πληθυσμό τόσο τον Ιανουάριο όσο και τον Φεβρουάριο του 2021, προτού τα ποσοστά φανούν να εξομαλυνθούν μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Αλλά κοιτάξτε τι συνέβη από τον Μάιο του 2021 και μετά –

Ξαφνικά, ο εμβολιασμένος πληθυσμός στο σύνολό του ήταν πιο πιθανό να πεθάνει από τους ανεμβολίαστους από οποιαδήποτε άλλη αιτία εκτός από την Covid-19 και αυτή η τάση συνεχίστηκε μήνα με τον μήνα από τότε. Αποδεικνύεται επίσης ότι αυτή η τάση ταιριάζει με εκείνους που έλαβαν πρώτα τις ενέσεις Covid-19.

Οι άνθρωποι στην Αγγλία εμβολιάστηκαν κατά σειρά ηλικίας, με τον μεγαλύτερο να λαμβάνει πρώτα την ένεση Covid-19.

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τα τυποποιημένα κατά ηλικία ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000 ανθρωποέτη ανά κατάσταση εμβολιασμού και ηλικιακή ομάδα για τον μήνα Μάιο 2021 –

Τον Δεκέμβριο του 2021, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου προσέφερε ένα εμβόλιο Covid-19 “Booster” σε όλους. Ήταν δωρεάν για όλους. Πρέπει πραγματικά να πιστέψουμε ότι είναι απλώς σύμπτωση ότι τα ίδια δεδομένα ons δείχνουν ότι τα ποσοστά θνησιμότητας ανά 100 χιλιάδες μεταξύ των τριπλών εμβολιασμένων άρχισαν να ξεπερνούν τα ποσοστά θνησιμότητας μεταξύ των ανεμβολίαστων από τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2022, περίπου πέντε μήνες αργότερα;

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τα μηνιαία τυποποιημένα κατά ηλικία ποσοστά θνησιμότητας ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ των ατόμων ηλικίας 40-49 ετών για θανάτους εκτός Covid-19 στην Αγγλία μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου 2022 –

Όπως μπορείτε να δείτε από τα παραπάνω, το ποσοστό τριπλής εμβολιασμένης θνησιμότητας ξεπέρασε το ποσοστό θνησιμότητας των ανεμβολίαστων τον Μάιο του 2022, πέντε μήνες μετά την εκστρατεία αναμνηστικής δόσης Covid-19Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τα μηνιαία τυποποιημένα κατά ηλικία ποσοστά θνησιμότητας ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ των ατόμων ηλικίας 50 έως 59 ετών για θανάτους εκτός Covid-19 στην Αγγλία μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου 2022 –

Για άλλη μια φορά βλέπουμε το ίδιο μοτίβο. Τα στοιχεία του ONS δείχνουν το ίδιο για τους τριπλά εμβολιασμένους σε κάθε ηλικιακή ομάδα είτε από τον Απρίλιο είτε από τον Μάιο του 2022. Όπως και το 2021, περίπου πέντε μήνες μετά τη διενέργεια του πρώτου εμβολιασμού.

Επομένως, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γιατί περίπου πέντε μήνες μετά την εκστρατεία ενίσχυσης της Covid-19, η Αγγλία και η Ουαλία άρχισαν να καταγράφουν ξανά πλεονάζοντες θανάτους έναντι του μέσου όρου πενταετίας, με 24.005 πλεονάζοντες θανάτους να καταγράφονται από τις 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Είναι επειδή οι ενέσεις Covid-19 χρειάζονται περίπου πέντε μήνες για να σκοτώσουν τους λήπτες.

Ορίστε λοιπόν, αναφορές που δημοσιεύθηκαν αθόρυβα από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ γνώριζαν ότι η πλειοψηφία του κοινού είτε θρηνούσε τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ είτε αποσπάστηκε η προσοχή από την 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα ειδησεογραφική κάλυψη γύρω από τον θάνατο της μεγαλειότητάς της, σε συνδυασμό με αναφορές που δημοσιεύθηκαν αθόρυβα από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ αποσπάσατε την προσοχή σας από την παραίτηση του Μπόρις Τζόνσον όπως αποκαλύπτει ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Υπήρξαν 24.005 πλεονάζοντες θάνατοι στην Αγγλία και την Ουαλία από τον Απρίλιο και τα ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000 είναι υψηλότερα μεταξύ των εμβολιασμένων σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, υποδηλώνοντας ότι το εμβόλιο Covid-19 μπορεί να φταίει.

Οι ίδιες εκθέσεις αποκαλύπτουν ότι χρειάζονται περίπου πέντε μήνες για να πραγματοποιηθεί αυτό το αυξημένο ποσοστό θνησιμότητας. Αυτό υποδηλώνει ότι το εμβόλιο Covid-19 μπορεί να ευθύνεται για τόσους πολλούς πλεονάζοντες θανάτους που συμβαίνουν 5 μήνες μετά τη μαζική χειμερινή εκστρατεία Booster.

Υπήρξαν επίσης 25.855 θάνατοι Covid-19 από τις αρχές του 2022 & μέχρι τα τέλη Μαΐου 2022, το 91% αυτών των θανάτων ήταν μεταξύ των τριπλών/τετραπλών εμβολιασμένων.

Με ειδήσεις όπως αυτή να κρύβονται κάτω από το χαλί από τα mainstream μέσα ενημέρωσης, σε κάνει να αναρωτιέσαι τι άλλο θα προσπαθήσουν να κρύψουν τις επόμενες εβδομάδες.

ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

ΠΗΓΗ

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock