Κόσμος

Κρίσιμες συνομιλίες Ερντογάν-Πούτιν στο Σότσι: Τα θέματα στην ατζέντα

Πούτιν και Ερντογάν αναζητούν κοινό παρονομαστή στην Ιντλίμπ της βόρειας Συρίας. Η Τουρκία δεν αποκλείεται να αγοράσει και άλλους ρωσικούς πυραύλους, γράφει η Deutsche Welle.

Δύσκολες διαπραγματεύσεις αναμένονται στο Σότσι όπου ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υποδέχεται σήμερα τον τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. Η ατζέντα της συνάντησης είναι ασφυκτικά γεμάτη: εμφύλιος στη Λιβύη, διένεξη στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας και σύγκρουση συμφερόντων μετά το πόλεμο μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν για τον έλεγχο του Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Σημειώνεται ότι η συνάντηση τερματίζει την περίοδο καραντίνας που τηρεί ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο Πούτιν είχε ανακοινώσει νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι θα πρέπει «για λίγες μέρες» να αυτοαπομονωθεί αφότου δεκάδες άνθρωποι του περιβάλλοντός του αρρώστησαν από COVID-19.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock