Επικαιρότητα

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για Βασιλακόπουλο: «Σήκωσε χέρι στην κόρη του ιδιοκτήτη της ταβέρνας» (video)

Προαναγγέλλει κι άλλες αποκαλύψεις ο δημοσιογράφος και αναφέρει πως η GSK έκλεισε το τραπέζι στην ταβέρνα – Από κανάλι σε κανάλι κλαίγεται ο Βασιλακόπουλος.

Μετά την αποκάλυψη ότι το τραπέζι των γιατρών, μεταξύ των οποίων και ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, στην ταβέρνα στο Καστράκι της Καλαμπάκας είχε κλειστεί από φαρμακευτική εταιρεία, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με ανάρτησή του, βάζει εντός άλλου πλαισίου την όλη υπόθεση, για την οποία ο τηλε-πνευμονολόγος ισχυρίστηκε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο κ.Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος προαναγγέλλει κι άλλες αποκαλύψεις, ο κ.Βασιλακόπουλος «σήκωσε χέρι» στην κόρη του καταστηματάρχη: «Κύριε Βασιλακόπουλε αύριο θα μάθει όλη η Ελλαδα τι συνέβη στην ταβερνα του Ζιώγα. Σας τάισε δωρεάν η φαρμακευτική Glaxo ως είθισται κι αφού χλαπακιάσατε μετά απο δυόμισι ώρες διανοήθηκες να σηκώσεις χέρι στην κορη του καταστηματάρχη επειδή σου είπε ότι είσαστε απαράδεκτοι! Ελεεινέ!»

 

Βγήκε στο Open για να απαντήσει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ο κ.Βασιλακόπουλος:

 

 

Από κανάλι σε κανάλι

Σβάρνα τα κανάλια έχει πάρει από χτες ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος αν και «σοκαρισμένος», όπως λέει, είναι λαλίστατος. ΕΡΤ και ΣΚΑΪ είχαν την… τιμητική τους με τον τηλε-γιατρό να δηλώνει ότι δεν θα κινηθεί νομικά εναντίον του καταστηματάρχη.

«Σκεφτόμασταν να μιλήσουμε γιατί ξέραμε ότι υπάρχουν αντιδράσεις. Πήγε ο πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρίας στη διεύθυνση του καταστήματος και ζήτησε να γίνουν έλεγχοι στους πελάτες γιατί “είναι θέμα υγείας”. Υπήρξε αντίδραση. Άρχισαν να φωνάζουν. Επενέβη ο κ. Τρύφων, διευθυντής του νοσοκομείου Παπανικολάου και ζήτησε να μην παρανομούν. Υπήρξε έντονη αντίδραση, από έναν άγριο νεαρό. Μας έδιωξαν και όταν τους απείλησα ότι θα δημοσιοποίησω το γεγονός, με απείλησαν. Με έριξαν κάτω. Πράγματα τα οποία είναι πολύ λυπηρά. Ακόμα και τώρα δέχομαι απειλές και κατάρες. Δημοσιοποιώ αυτό το θέμα γιατί πιστεύω ότι η τήρηση των υγειονομικών μέτρων συμβάλει στην προστασία της δημόσιας υγείας. Στόχος μας δεν είναι να μπούμε σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση με οποιοδήποτε ταβερνιάρη. Στόχος μας είναι να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και τη λειτουργία της εστίασης. Πρέπει να καταλάβουν οι εργαζόμενοι στην εστίαση ότι αν τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν θα έχουμε έξαρση της πανδημίας και θα μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί η εστίαση», είπε στην ΕΡΤ ο καθηγητής πνευμονολογίας με μια προφανώς κεκαλυμμένη απειλή για την εστίαση, η οποία έχει φορτωθεί τα πάντα…

 

Στον ΣΚΑΪ περιέγραψε το περιστατικό ως εξής: «Ένας νεαρός τσαμπουκάς και μπρατσωμένος όρμηξε στην παρέα και προκάλεσε συνάδελφό μου να βγει έξω αν είναι άντρας και έλεγε πως κανείς δεν θα του πει τι θα γίνει στο δικό του μαγαζί. Οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούσαν να αποδεχθούν σε καμία των περιπτώσεων αυτό που τους λέγαμε, ότι αυτό που κάνουν δεν είναι νόμιμο και είναι και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία και η τοποθέτηση με πολύ άγριο τρόπο και αυτό που λέγετε λαϊκά ‘’τσαμπουκά’’ είναι ότι εδώ είναι το δικό μας μαγαζί, κάνουμε ότι γουστάρουμε, αν δεν γουστάρετε ξεκουμπιστείτε από εδώ να τελειώνουμε … Μου είπανε ξεκάθαρα ‘’τι νομίζεις ρε ότι θα σε φοβηθούμε γιατί βγαίνεις στον ΣΚΑΪ;’’. Είπε ο ιδιοκτήτης ‘’θα έρθω να σε βρω στην Αθήνα όπου δουλεύεις, το νοσοκομείο θα το βρω και θα έρθω, αν τολμήσεις να μείνεις το βράδυ στην Καλαμπάκα, όπου και να μείνεις, θα σε βρω και θα σου κάψω το αμάξι. Μπήκε μπροστά ο κ. Τρύφωνας όταν με πιάσανε από το λαιμό για να με πετάξουν κάτω μπήκε μπροστά να με προστατεύσει. Του ‘σκισαν το πουκάμισο, το δικό μου, με πέταξαν κάτω, ευτυχώς δεν χτύπησα το κεφάλι μου πέφτοντας. Για να κατανοήσετε τη συνέχεια του σκηνικού σηκωθήκαμε και φύγαμε και φωνάξαμε την αστυνομία και δεν πλακωθήκαμε στο ξύλο. Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι».

newsbreak.gr

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock