Κυβέρνηση: Θεσμικά «στριμωγμένος» ο Τσίπρας για Πολάκη και #metoo

Βαρύτατα εκτεθειμένος από την αντιπαράθεση στην Ολομέλεια της Βουλής για την ποιότητα στο δημόσιο διάλογο με αφορμή τις καταγγελίες για το ελληνικό #metoo βγαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποτιμάται από κυβερνητικές πηγές προς το CNN Greece.

Ως κεντρική ψηφίδα στο μωσαϊκό της υστέρησης που καταλογίζεται στον Αλέξη Τσίπρα, αναδεικνύεται-το γεγονός ότι έναντι της οργανωμένης παρέμβασης του πρωθυπουργού που δεν μονοπώλησε η απάντηση στην επιχείρηση λάσπης κατά του κυβερνώντος κόμματος και προσωπικά του ίδιου, αλλά κυριάρχησε το ολοκληρωμένο πακέτο παρεμβάσεων, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε να καλύψει τη δημόσια εκφορά Πολάκη και άλλων στελεχών.

«Έχετε ακραίες φωνές που και σήμερα που μιλάμε εξακολουθούν να διακινούν τις ίδιες αθλιότητες, τα ίδια υπονοούμενα στα οποία και εσείς τεχνηέντως αναφερθήκατε στη δευτερολογία σας. Δήθεν ότι δεν θέλετε να μιλήσετε για αυτά αλλά μιλάτε, γνωστό το κόλπο. Εντάξει; Εσείς ο ίδιος, λοιπόν, καλλιεργείτε αυτή τη λάσπη, γιατί αυτός είστε. Είστε ένα, όχι δισυπόστατο, τρισυπόστατο. Τσίπρας, Πολάκης, Βαξεβάνης, το ίδιο πράγμα. Λοιπόν, και από αυτό δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Εάν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν με αυτή τη γραμμή αυτό είναι δικό σας εσωτερικό πρόβλημα» ήταν μια από τις δηκτικές αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση