Κυβέρνηση: Νωρίτερα τα μέτρα – «χαλινάρι» στη διασπορά του κορωνοϊού


Το «πράσινο» φως του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εμπροσθοβαρή εφαρμογή των κανόνων που θα πλαισιώσουν το μοντέλο λειτουργίας των χώρων ψυχαγωγίας είναι ένα μέρος των αντίμετρων με τα οποία η κυβέρνηση θέλει να περάσει, εγκαίρως, «χαλινάρι» στη διασπορά του κορωνοϊού και να ανακόψει τον «καλπασμό» της μετάλλαξης «Δέλτα» που τροφοδοτείται από την καταστρατήγηση των υγειονομικών μέτρων.

Ενδεικτική του ασφυκτικού κλοιού που δημιουργείται γύρω από τους επίδοξους παραβάτες είναι ότι η απόφαση για την αναδρομικότητα στην ισχύ των κυρώσεων, που ανακοινώθηκε από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά θα υποστηρίζεται από την αξιοποίηση βίντεο, φωτογραφιών και κάθε είδους οπτικοακουστικό τεκμήριο για την έκνομη δραστηριότητα των κέντρων διασκέδασης, των κλαμπ και των καφετεριών.

Για το σκοπό αυτό θα γίνεται σαρωτικό σκανάρισμα στις δημόσιες αναρτήσεις σε όλο το εύρος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με τις οποίες θα αποδεικνύονται οι σχετικές παραβιάσεις των μέτρων και εν συνεχεία θα επιβάλλονται τα πρόστιμα και οι διοικητικές ποινές. Πειστήριο της παράνομης λειτουργίας θα αποτελούν και οι εικόνες που μεταδίδονται μέσω των ενημερωτικών εκπομπών και των δελτίων ειδήσεων. Κατά πληροφορίες άλλωστε, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί ήδη λαμβάνουν ντοκουμέντα, με στιγμιότυπα και βίντεο από τα κορωνοπάρτι και την πλημμελή τήρηση των μέτρων.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση